Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja: goveja juha z ribano kašo, pašta s šampinjoni, pečen piščanec, zelena solata s koruzo, skutino pecivo. Ponedeljek: zelenjavna juha, skutini cmoki z slivami. Torek: svinski zrezki, pražen riž z grahom in jajcem, pesa v solati, domač sladoled z nutello. breskva
Včeraj:špinača,pire krompir,pečen puran. Dabes:pasulj,suhi jezik,krompirjeva solata. Jutri:rižota,solata. Milži

Danes: vampi s polento, stročji fižol v solati

Jutri: segedin golaž, pire krompir, breskov kompot

rrr
Danes: boranija, zelena solata Jutri: zelenjavna juha, rižota z morskimi sadeži, paradižnikova in zelena solata NENA58
ežoj, moj pa ni z googla, ampak od ene italijanske mamce(lahko pa se skriva med 317.000,ne vem). zdušiš čebulo, mlad česen(ali drobnjak, če ga ni), 4 ne prevelika stebelca zelene, zmešaš z bakalajem(500gr), odstaviš z ognja. s krompirjevo kvašenim testom(150g moke,12g kvasa,100g kuh.krompirja), obložiš tortni model(24 cm), posuješ z drobtinami, naložiš bakala z zelenjavo, preliješ z mešanico mleka(2,5 dl ),kaper in peteršilja, seveda vse soliš in popraš po želji, pa v pečico na180°-cca35min,pa veelikoo vina zraven. hja, nasoljen bakala(ga moraš razsoljevati vsaj 3 dni)kupujem v sosednji italiji, ker pač živim ob meji, na žalost ga pri nas še nisem videla, mislim pa, da tudi iz posušenega ne bi bilo slabo. Mogoče pa kdo ve, kje se ga še dobi. Najbrž pa tudi s kakšno drugo podobno ribo ne bi bilo za "stran vršt", a ne. Pa lep pozdrav! mišzmoke Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 08. 2010 01:46

pečen jagenječek, pečen krompir, paradižnikova solata

Balenka

medla

http://www.kulinarika.net/recepti/8241/ostale-jedi/medl

katti
Mišzmoke, objavi, prosim, ta tvoj recept v receptih na kulinariki, verjetno ga bodo tudi drugi, poleg mene, veseli. daga

Danes (baje) kuha lubi :

pečen piščanec, pečen krompir, solata (verjetno paradižnik)

MissLady
danes:goveji golaž,njoki,rdeča pesa v solati večerja:slastno topli kruhki ninkica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti