Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: goveja juha,bakala torta,skleda solate jutri: sguaseto po anamarijino, rdeča pesa v solati , mišzmoke

Pri nas včeraj še ostanki, odojek, jagnje, frrancoska s., tenstan krompir (ta je bil frišen);

danes pa filane paprike, pire, zeljna solata s fižolom

katti

mišbrezmoke: kaj pa ti je to " bakala torta ", a ima kakšne zveze s polenovko.

Danes, živimo zdravo, vitamini in te fore, boranija:

Korenček sem čist pozabil, pa rad ga dam v boranijo. Po moje je podzavesten strah kakšnega perverznega korenčka.

Ta novi sistem nalaganja slik mi neki ni hotel naložit!

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 07. 2010 16:18

TOREK:

Porova enolončnica s piščančjim mesom:

picture_3525_595

Pozdravček!

mišbrezmoke: kaj pa ti je to " bakala torta ", a ima kakšne zveze s polenovko. Danes, živimo zdravo, vitamini in te fore, boranija: Dragi ežoj,bakala torta je iz polenovke,sicer ne posušene,ampak soljene,pa ne vem,koliko lahko tukaj dolgovezim,se še učim pravil,pa lep pozdrav,z moko ali brez mišzmoke
Piščančji paprikaš in nato francoski rogljički polnjeni z nutello. Jannaa
Domači slivovi cmoki od prijazne sosede...(vračilo za večkrat šenkane gobe;-)) Ežoj katera začimba pa je potresena po tvoji boraniji-koperc mogoče?? polarbear

polarbear je napisal/a:
Ežoj katera začimba pa je potresena po tvoji boraniji-koperc mogoče?polarbear

Po moje je pa listje gomoljstega janeža, (sladki koromač, sladki komarček, Foeniculum vulgare).

rimljanka

mišzmoke je napisal/a:
Dragi ežoj,bakala torta je iz polenovke,sicer ne posušene,ampak soljene,pa ne vem,koliko lahko tukaj dolgovezim,se še učim pravil,pa lep pozdrav,z moko ali brez mišzmoke

miška z moke ali česar drugega. Če daš v google " cod fish cake " dobiš približno 317.000 zadetkov. Kateri je tvoj?

Pa, drugač, v naši vaški ribarnici še niso imeli soljene polenovke. Kje pa to kupiš ( odgovor v stilu, v ribarnici v sosednji ulici Birger Jarlsgaten ni sprejemljiv ).

Ti pa kar dolgovezi, ko preteraš te bomo že opomnili.

Začimba na boraniji je koper ( koperc )

ežoj

danes: zelenjavni ješprenj

jutri: riž z mesom in zelenjavo in šopska solata

marelica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti