Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi
Pri nas včeraj še ostanki, odojek, jagnje, frrancoska s., tenstan krompir (ta je bil frišen);
danes pa filane paprike, pire, zeljna solata s fižolom
mišbrezmoke: kaj pa ti je to " bakala torta ", a ima kakšne zveze s polenovko.
Danes, živimo zdravo, vitamini in te fore, boranija:

Korenček sem čist pozabil, pa rad ga dam v boranijo. Po moje je podzavesten strah kakšnega perverznega korenčka.
Ta novi sistem nalaganja slik mi neki ni hotel naložit!
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 07. 2010 16:18TOREK:
Porova enolončnica s piščančjim mesom:

Pozdravček!
| polarbear je napisal/a: |
| Ežoj katera začimba pa je potresena po tvoji boraniji-koperc mogoče?polarbear |
Po moje je pa listje gomoljstega janeža, (sladki koromač, sladki komarček, Foeniculum vulgare).
| mišzmoke je napisal/a: |
| Dragi ežoj,bakala torta je iz polenovke,sicer ne posušene,ampak soljene,pa ne vem,koliko lahko tukaj dolgovezim,se še učim pravil,pa lep pozdrav,z moko ali brez |
miška z moke ali česar drugega. Če daš v google " cod fish cake " dobiš približno 317.000 zadetkov. Kateri je tvoj?
Pa, drugač, v naši vaški ribarnici še niso imeli soljene polenovke. Kje pa to kupiš ( odgovor v stilu, v ribarnici v sosednji ulici Birger Jarlsgaten ni sprejemljiv ).
Ti pa kar dolgovezi, ko preteraš te bomo že opomnili.
Začimba na boraniji je koper ( koperc )
ežojdanes: zelenjavni ješprenj
jutri: riž z mesom in zelenjavo in šopska solata
marelicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Fokača s paradižnikom in timijanom