Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj že zjutraj peka palačink v letni kuhinji, da sem jih kasneje napolnila z bučkami in sirom.Danes kosilo na senčni terasi kitajske restavracije. V tej vročini ni energije za kuho. V upanju, da bo jutri manj vroče, ko bomo skuhali kumare v prikuhi in pire krompir. Čim več osvežitve vsem skupaj! mariborčanka

pečen piščanec, mlinci in zelena solata

Balenka

Bom pri miru pustil kvinkino kuhinjo ( da ne bo Beti jezna ), mal bom kopiral dragičko:

kuhinja za lepo vreme, jedilnico in prt ste verjetno že prepoznali.

ežoj
petrek: široki rezanci z gobovo omako, skleda zelene solate in skleda kumarične solate sobota: ocvrte sardele in kruh na plaži , krigl piva nedelja: goveja juha, pečen krompir v pečici in nadevane bučke ter velika skleda zelene solate in skleda stročjega fižola v solati, kozarček rdečega vinčka buča

dušeno zelje s testeninami (zeljne krpice), pečena sv. rebrca, sladica (še ne vem, kaj)

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 19. 2010 11:57

Enolončnica iz zelja:

Kuhinja in jedilnica iste, prt pa tudi že poznate.

ežoj
Ežojči, ti se kr na Betko šverci, ja ja.. Jst sm se pa njenmu možu prištulila (imam moške rajši, nimaš kej).. In mi imamo danes: kurjo juhco meso v čemaževo smetanovo sirni omakci krompir v koščkih zelena solatka vse to v KING SIZE (svoje k svojim).. Brez prta. Je kaljeno steklo. japaja

Ežoj, kaj imaš sok na recept, al kaj, da potrebuješ natančno menzuro? Tako je prav, da se preveč ne vcurne al pa premal?

Danes pri nas zopet zelje, tokrat kislo, pečenice, krompir v kosih in sladica danes bo - slivovi skutini cmoki.

Balenka

Brodet iz morskega psa, polenta, oboje glej recept tukaj. Za posladek marelični cmoki iz skutnega testa. Vse troje več kot odlično.

rimljanka

Balenka, ni na recept, sok je narejen iz koncentrata, pa nimam nobenega vrča, v katerem bi ga naredil.

Danes: špageti z omako ežojeze:

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti