Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes:golaž,polenta

jutri:gobova juha,dunajski zrezki,pečen mladi krompir,solata(paradižnik,zelena solata),jagode s smetano

IvaSin

Sobota: Italijanska poročna juha, grška solata, jagode in .

Vanja

včeraj: pomfri, čevapčiči (zelo dobre je spekel sin), paradižnikova solata, grozdje

danes: ričet, orehovi polžki iz pekarne, jagodni juice

Balenka

Jutri imamo pri meni familiarni piknik. Danes preizkušanje naprave:

Dela!

Ko se že matram kot preizkuševalec, zraven vino z geografskim poreklom ( okolica Krškega ), in ob priliki se zahvaljujem vinogradnikom ( pa magar bila brez erdečih las ).

Drugač, jaz imam vino na recept. Problem je v tem, da v trgovinah kjer imajo vino ne sprejmejo receptov, v lekarnah sprejemajo recepte, nimajo pa vina.

ežoj
Tistemu vinu se reče cviček PTP (ker je s ta prave strani KK, torej s krajnske) in raje ne povem, kakšna reakcija nastane v kombinaciji z vijoličastimi kumarcami ...bo jade itak slišala na sosednji hrib . (ardeče barve zmanjkalo press) Upam, da ti je kdo povedal, da se moraš vsakih 6 ur obrnit, če cviček piješ..., ker vinogradniki brez ardečih las ne bodo prevzeli odgovornosti za novo nastale luknje v drobovini... Ognjič
Včeraj: mesni polpeti in krompirjeva solata, za popoldansko sladkanje pa kvašeni polži z vanilijevo kremo (po receptu iz baze). Danes: goveja juhica z jetrnimi cmoki, ocvrte perutničke, pečen krompir in domača solata s krompirčkom. Jutri: juhica z domačimi rezanci, goveje meso, pražen krompir in hrenova omaka. Jannaa

goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, sv. pečenka, jabolčni hren, zelena solata, jabolčna pita

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 06. 2010 11:34

NEDELJA:

Kos pečenega odojčka, krompir in zelena solata z mlado čebulo:

Pozdravček!

Danes piknik, za posladek jagodna torta:

Kaj vam zdej ni prav? Nisem jaz stana ali jade ali............. , ne znam boljše.

ežoj
Kurja juha s cmoki, pečena svinj. reberca, dušena ajdova kaša in brokoli, zelena solata, sladoled. Lepo nedeljo vsem! leonka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti