danes:golaž,polenta
jutri:gobova juha,dunajski zrezki,pečen mladi krompir,solata(paradižnik,zelena solata),jagode s smetano![]()
IvaSin
danes:golaž,polenta
jutri:gobova juha,dunajski zrezki,pečen mladi krompir,solata(paradižnik,zelena solata),jagode s smetano![]()
IvaSin
Sobota: Italijanska poročna juha, grška solata, jagode in
.
včeraj: pomfri, čevapčiči (zelo dobre je spekel sin), paradižnikova solata, grozdje
danes: ričet, orehovi polžki iz pekarne, jagodni juice
BalenkaJutri imamo pri meni familiarni piknik. Danes preizkušanje naprave:

Dela!
Ko se že matram kot preizkuševalec, zraven vino z geografskim poreklom ( okolica Krškega ), in ob priliki se zahvaljujem vinogradnikom ( pa magar bila brez erdečih las ).
Drugač, jaz imam vino na recept. Problem je v tem, da v trgovinah kjer imajo vino ne sprejmejo receptov, v lekarnah sprejemajo recepte, nimajo pa vina.
ežoj
goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, sv. pečenka, jabolčni hren, zelena solata, jabolčna pita
Balenka![]()
NEDELJA:
Kos pečenega odojčka, krompir in zelena solata z mlado čebulo:

Pozdravček!
Danes piknik, za posladek jagodna torta:

Kaj vam zdej ni prav? Nisem jaz stana ali jade ali............. , ne znam boljše.
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti karbonara

Zmagovalni bananin kruh