Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: Nimam pojma. Piknik na koncu ulice, sosedi zadolzeni za hrano. 

Vanja

Ne fresh, ne bojo krapi, čakam štopendijo, pa bojo škampi na buzaro.

danes: piroge

Postreženo v jedilnici za lepo vreme. Lepega šopka turških nageljnov nisem imel, zato celo drevo akacije za okras:

za boljše počutje, primešan vonj bezga s sosednjeg drevesa.

Matr, na prt sem pa čist pozabil!

ežoj
Ežoj, če ti nardiš testo, jaz oberem akacijo, kuhala bi pa oba? Edini prt smo danes popackali, tako da ga ne morem prinesti s seboj, lahko sem pa jaz poštirkana namesto prta? Ja oprost no, sm pozabila, da ti moram dt mir k se prpravlaš na visoke obiske in (ob)ležeče praznike japaja
danes je bila mesno-zelenjavna rižota, zelena solata beva
japaja je napisal/a:
Ežoj, če ti nardiš testo, jaz oberem akacijo, kuhala bi pa oba? Edini prt smo danes popackali, tako da ga ne morem prinesti s seboj, lahko sem pa jaz poštirkana namesto prta? Ja oprost no, sm pozabila, da ti moram dt mir k se prpravlaš na visoke obiske in (ob)ležeče praznike japaja
Te imam na sumu, da si bila na skupnem kuhanju... pri ežoju in je danes omagal (ker ni napisal običajnega jutranjega uvodnika.... No, možnost je tudi, da je imel tokrat na obisku 4 svobodnih nazorov (ker tisti dve že vsega vajeni ga nista do zdaj uspeli kaj prida zmatrat...) Ognjič
Danes: jagnječje -artičokino - grahova obara z žlikrofi Jutri (pripravljamo žur za atijev rojstni dan): prebranac z dodatki, kumarična solata, zelena solata, baklave, cesarjeve oči, culice z jabolki (za otroke), lubenica Dobrojedka

........

Danes za kosilo:

Recimo da je sirov burek.

ežoj[/citat]

Joj ežoj za tole bi pa tud jaz prišla na dan odprtih vrat.

jade
Mi smo pa skuhali (ob 5h zjutraj) en pisker pasulja, to je zadeva, ki čaka in je dobra še za jutri. Kajti čakam na urnik Odprtih vrat Chez Jose Za rezervo imamo študentske bone naših otrok, od Kitajca do Katre.. japaja

NEDELJA:

Zdrobovo-korenčkova juha s prepečenimi kockami kruha;

Panirani puranji zrezek, kus-kus na poru in čemažu, popečen melancan s slanino in sirom;

skleda berivke:

Pozdravček!

pečeni kotleti, pečen krompir, zelena solata beva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti