Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Naor, pri nas je fižol zakon in ko ga kuham, je to vedno veliki lonec, tako da kar, še ga je dovolj...

Ežoj, te kremšnite so sestrin proizvod, ampak se jih moram naučit, ker so res enkratne..... no upam, da prihodnje leto....

lp

irenakr
Ežoj , kaj je tisto belo na pesi ? Sem radovedna , a ne ? Pa še to ; a si kuhaš sam , si res študent , kot sem enkrat nekje prebrala ? Če si , kdaj si potem na predavanjih ? Po tako obilnih kosilih , pa flaški vina bi jaz sigurno spala tri dni skupaj , ne pa študirala . .Nekako sem si o vseh na forumu ustvarila svojo sliko , kako kdo zgleda , ti si mi pa takšna uganka , da se ti niti ne sanja , he , he . Rada berem tvoje poste , velikokrat se nasmejim , zato ne zameri , res ne mislim nič slabega . Pozdravček , (no , zdaj, ko sem se skašljala , mi je odleglo , res ) manca51
zdj smo mel 1 tedn dietno hrano prepečenc pa juhice želodčna gripa bila na obisku, jutri malce konkretnešje kosilce rižota z sv. mesom in veliko zelenjave solate pa žal ne smemo še jest :( sančy
Včeraj:juha,zelenjavni riž,pečena bedra(kurja), solata za sladico sirov zavitek. Danes:obara,palačinke,kompot. Jutri:puranovi zrezki v omaki,peresniki, solata. Milži

manica51, pozdravljena!

lepo po vrsti:

- tisto belo na pesi je hren ( konzerviran od droge ), meni je pesa sladkobna in mi brez hrena ne gre ( navada pač )

- kuham si sam

- res sem  študent, glede na to da študiram  vse sorte, še najmanj hispanistiko, s katero se kao uradno hvalim, priznam pa, da sem na predavanjih le sem ter tja, nisem zelo reden. V sredo imam en seminar v metropoli popoldan, se ga bom udeležil.

- obilno kosilo, vino, lepo te prosim, a veš kolk jaz energije zgubim v .......... hm aktivnostih, saj to moram nadoknadit ( drugače mi lahko razveljavijo test vzdržljivosti  ).

- no, enkrat sem nekje, se mi zdi ravno v tej temi, objavil svojo sliko, vendar sedaj ne vem kje je. Ko se reče študent, ponavadi mislijo nekoga okrog dvajsetih, jaz moram priznat sem mal starejši, imam čez trideset let.

Drugač, nekaj s kulinarike sem jih tudi spoznal, zdi se mi, da nobenega nisem zadel ( vsi so bili drugačji, kot sem si jaz predstavljal ).

Lep večer še naprej

ežoj
Spoštovani študent ežoj , sporočam ti , da si vse teste pri meni opravil s čisto desetko . Čestitam , le tako naprej ! Malo heca mora bit , kajne ,saj smeh nikomur ne škodi . Lep pozdrav manca51

ežoj in manca51

rrr

Danes: zelenjavna juha s popečenimi kruhovimi kockami, piščančji zrezek v sirovi omaki s kroketi, mešana solata (zelena, paradižnik, kumare, koruza)

Petya

Ni čudno, da je na tej temi tako veselo in prijetno, ko pa je toliko dobre hrane in veselih kuharic in kuharjev. Ja ežoj, si vzpodbujal k fotografiranju, zdaj pa le glej, kaj je ratalo. Kot je nekje napisala ena kulinaričarka, že ko slike pogledaš, si sit. No, meni se dogaja ravno obratno.

Naj ostane še naprej tako. Najboljša kulinarika na svetovnem spletu!,

naor

TOREK:

Dušeno zelje s korenčkom, krompir v kosih, puranji ražnjič:

picture_3848_595

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti