Naor, pri nas je fižol zakon in ko ga kuham, je to vedno veliki lonec, tako da kar, še ga je dovolj...
Ežoj, te kremšnite so sestrin proizvod, ampak se jih moram naučit, ker so res enkratne..... no upam, da prihodnje leto....
lp
irenakrNaor, pri nas je fižol zakon in ko ga kuham, je to vedno veliki lonec, tako da kar, še ga je dovolj...
Ežoj, te kremšnite so sestrin proizvod, ampak se jih moram naučit, ker so res enkratne..... no upam, da prihodnje leto....
lp
irenakrmanica51, pozdravljena!
lepo po vrsti:
- tisto belo na pesi je hren ( konzerviran od droge ), meni je pesa sladkobna in mi brez hrena ne gre ( navada pač )
- kuham si sam
- res sem študent, glede na to da študiram vse sorte, še najmanj hispanistiko, s katero se kao uradno hvalim, priznam pa, da sem na predavanjih le sem ter tja, nisem zelo reden. V sredo imam en seminar v metropoli popoldan, se ga bom udeležil.
- obilno kosilo, vino, lepo te prosim, a veš kolk jaz energije zgubim v .......... hm aktivnostih, saj to moram nadoknadit ( drugače mi lahko razveljavijo test vzdržljivosti ).
- no, enkrat sem nekje, se mi zdi ravno v tej temi, objavil svojo sliko, vendar sedaj ne vem kje je. Ko se reče študent, ponavadi mislijo nekoga okrog dvajsetih, jaz moram priznat sem mal starejši, imam čez trideset let.
Drugač, nekaj s kulinarike sem jih tudi spoznal, zdi se mi, da nobenega nisem zadel ( vsi so bili drugačji, kot sem si jaz predstavljal ).
Lep večer še naprej ![]()
ežoj in manca51 ![]()
![]()
![]()
Danes: zelenjavna juha s popečenimi kruhovimi kockami, piščančji zrezek v sirovi omaki s kroketi, mešana solata (zelena, paradižnik, kumare, koruza)
PetyaNi čudno, da je na tej temi tako veselo in prijetno, ko pa je toliko dobre hrane in veselih kuharic in kuharjev. Ja ežoj, si vzpodbujal k fotografiranju, zdaj pa le glej, kaj je ratalo. Kot je nekje napisala ena kulinaričarka, že ko slike pogledaš, si sit. No, meni se dogaja ravno obratno.
Naj ostane še naprej tako. Najboljša kulinarika na svetovnem spletu!![]()
,
![]()
![]()
![]()
TOREK:
Dušeno zelje s korenčkom, krompir v kosih, puranji ražnjič:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne kremšnite

Veseli tiramisu