NEDELJA:
Kostna juha; špecli, piščančje bedro v šampinjonovi omaki; zelena solata z zeljem:

Pozdravček!
NEDELJA:
Kostna juha; špecli, piščančje bedro v šampinjonovi omaki; zelena solata z zeljem:

Pozdravček!
danes: goveja juha s fritati, rižota s piščančjim mesom, prom in karijevim praškom, belo-rdeči piškoti malo po moje. Bolj pozno menda obsik knjižnega sejma in čaj potem nekje v mestu.
jutri: goveja juha s še neznano zakuho, kisla repa, krvavica in najbrž zabeljen fižol. Pa kak parkelj, če bo kaj Miklavž prinesel pridnim.

ninkicaDanes:

ežoj, kaj pa oni ključi tam v kotu? Očitno tudi ni bilo nič s potjo v prestolnico................pametno, tu se je sonce komaj pokazalo, pa takoj zašlo.
Ne, ko sem slišal, da je tam še mal bolj mrzlo kot tukaj, sem si premislil in sem raje ostal doma. Tukaj se je kao sonce sililo, posnel sem sliko, je v albumu.
ežoj
Danes smo bili povabljeni k sestri in jedli sledeče: telečja obara, belokrajnska pogača (čeprav smo štajerci), ajdovi žganci zabeljeni z ocvirki, navrh pa domače kremšnite.
lp
irenakr

mešana solata (kitajsko zelje, radič, fižol)
pina colada muffin .
breskva Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Marmorni sladoledni sendviči

Miklavževi parkeljni