Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, o kakšni polenti govoriš?  Moja mama je vedno delala velike žgance, take kot so na arimini sliki. Tisti drobni so menda doma na Gorenjskem. In bili so najboljši žganci na svetu. Še danes sanjam o njih!

naor

SOBOTA:

Podvarak; polenta s sirom, zapečena v pečici. (Na kosilu bili obiski in ni bilo "apetitlih" slikat).

Pozdravček!

Tako se pri nas začenja dan!

sam_0618_595sam_0622_595sam_0620_595

Za kosilo: goveja juha z ribano kašo, brstični ohrovt pobran danes izpod snega, pleskavica, ajvar.

irenakr

Sporočilo je spremenil(a) irenakr dne 04.dec 2010 16:35
Danes: roladice z gorčico, kuhan brstičnega ohrovta, kuhana koleraba, mešana solata popoldne pa piškoti in breskva
mišzmoke,sočno pecivo spečeno,pa že na tričetrt pojedeno.Dobra sladica. Kosilo pećenice repa fižol zabeljeno z ocvirki. dari
Danes za kosilo pečen piščanec, krompir z ocvirki in malo zelenjave :) spelja
danes: čemaževa juha, mesno-zelenjavna rižota, pisana solata, apple crumble in sveži domači piškoti jutri bo: pire krompir, dušeno zelje, tunine polpete beva

Danes: golaž/telečja obara s testeninami ( praznila zmrzovalnik); za sladico domači prijatelj od ati zlatija

Jutri: svinjska pečenka s kožo, pražen krompir, mešana solata; sadna solata za sladico

Petya

Sporočilo je spremenil(a) Petya dne 05.dec 2010 13:18
Tako pa pri nas začnemo dan, v družbi s ptički Za kosilo je bila kisla repa, pečenica,v kosih Popoldne pa smo si privoščili kokosovo kremno rezino in arima arima

, danicak, hvala, ampak perfekcija bo še malo počakala, se mi zdi. "Mašinca" je samsung nv 4, če ti kaj pove, meni nič

dari, pri nas je pecivo zdržalo pol ure (tri osebe)

danes (včeraj): pizza, v pizzeriji,

, upam, da ni zamedlo ežoja!

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 05.dec 2010 00:27

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti