Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

O, moj jejzus, mm, kakšna jajca uporabljaš? Kakšna barva!

danes: krompir v oblicah, kislo zelje,   vrat, teranov mošt

lp 

mzm

včeraj: zajčkova obara, marelični cmoki

Za danes še ne vem, bo pa nekaj brzinskega.

Balenka
pire krompir,špinača in piščančji file v omaki nenča nenča

Danes:

- šara brez mesa

- kruh

- pečen kostanj

- grozdni sok

Se počasi pripravljamo na Martinovo. Tista goska, račka, kokica....veliko bolj tekne, če jo komaj čakamo (malce predigre ne škodi KVAK)

japaja
Včeraj:goveja juha z rezanci, panirani telečji in piščančji zrezki, pražen krompir, paradižnikova solata z papriko in čebulo, čokoladna torta za 3 letnega sinka Danes: fižolova juha, palačinke in preostanek torte

mišzmoke je napisal/a:

O, moj jejzus, mm, kakšna jajca uporabljaš? Kakšna barva!

mzm

Bog ti ga vedi, s čim moj sosed pita .

MM
MorskaMedvedka, komplimenti za fotko žgancev. Tako lepe kulinarične fotke že dolgo nisem videl. Izjemno dobro postavljena kompozicija,svetloba rahlo umirjajoča, barve skladne ....skratka , ni da ni. Še enkrat: bravo ! lp hedonist

hedonist je napisal/a:
MorskaMedvedka, komplimenti za fotko žgancev. Tako lepe kulinarične fotke že dolgo nisem videl. Izjemno dobro postavljena kompozicija,svetloba rahlo umirjajoča, barve skladne ....skratka , ni da ni. Še enkrat: bravo !lphedonist

Se pridružujem, res lepa fotka.

rrr

PETEK:

Čorbica (sladko zelje, korenček, krompir, puranji koščki); ostanki kifelčkov:

picture_3655_595picture_3660_290

Pozdravček!

Jaz se tudi pridružujem pohvali za žgance z ocvirki  (moja najljubša jed) in lepo sliko!

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti