Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Zrezki v zelenjavni omakci, riž z zelenjavo solata :) http://bigfatcook.com
Sobota: goveja juha s kroglicami, zloženka iz pire krompirja in govedine iz juhe, radič v solati. Nedelja: goveja juha z rezanci, skutni štruklji, puranji trakci v gobovi omaki, radič v solati, atomski štrudelj Danes: pečen file škarpene, krompirjeva solata Ninja24

Danes ni bilo ostankov od včeraj.

Ričet po moje ( lahko bi bil tudi por po moje ):

Za enega sladkornega bolnika sem poskusil štrudl, namesto navadnega sladkorja sem dal fruktozo ( poštupano je z navadnim sladkorjem ). Štrudl je čist v redu, po okusu, le, da se mi zdi pozneje ostane nekakšn grenak priokus v ustih.

ežoj
Ponedeljek: goveja juha z ribano kašo, njoki od ricotte, koromač s paradižnikom, zelena solata s koruzo, puding s kokosom. breskva

Jetrca v pomarančni omaki, krompirjeve princeske, endivja in rdeč radič s krompirjem, 

kromp.princ_jetra_s_pomarancami_595

Nena

Goveja juhica z zdrobovimi cmočki, polnjene paprike in krompir v kosihin   puding.

jutri: ješpren z zelenjevo, jabolčne palačinke.

buča
danes:štefani pečenka,pražen krompir,kuhana zelenjava(brokoli,cvetača,korenje,grah),zelena solata s koruzo,fižolom in veliko česna čebulka

TOREK:

Kisla repa, ajdovi žganci, krvavica:

pictures_175_595

Pozdravček!

Dragička, prihajam...........

rimljanka

Jaz tudi, krvavico mirne duše lahko pojeste, malo repe in žgancev pa le prišparaj

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti