Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sreda:puranja polivka , makaroni ,zelen solata. Četrtek:piščančja obara, ajdovi žganci ,sladica. Milži

SREDA:

"štrucar" solata s kuhanim krompirjem in jajcem; pečen ribji file, kruh.

Pozdravček!

Kaj je zdaj to, dragička, a je digitalec crknu? korenckova
Nedelja: goveja juha, široki rezanci s korenčkom, goveji zrezki, zelena solata, slivova pita. Ponedeljek: goveja juha, rižota s šanpijoni in čičeriko, zelena solata. Torek: stročji fižol v juhi s kašo, skutni narastek z jabolki. Sreda: piščančji paprikaš s svežo papriko, riž, zelena solata, domači sladoled od jagod. Četrtek goveja juha, svinjski zrezki, pira z bučkami, zelena solata. Petek: goveja juha, gobovi polpeti z mesom, rižota, zelena solata. breskva
Živjo...jaz sem pa nova obiskovalka receptov in vseh drugih stvari...zelo zelo pohvalno...ker sem začetnica v kuhanju hm samo prebiram, prebiram...nikoli dosti..zelo zanimive odgovore najdeš tukaj...vse je super..zelo sem vesela da sem članica..tako da kar pripravite se..ker bom imela sigurno zelo veliko vprašanj...haha...mogoče tudi nekatera bedasta za nekatere, ki zadeve že obvladajo perfect...no EN LEP POZDRAV VSEM SKUPAJ...srči srči

ČETRTEK:

vodni špecli, pijani morski sadeži, radiš s krompirjem:

Pozdravček!

petek: pečena piščančja stegna, mešana zelenjava, pečen krompir, solata

sobota: polnjene paprike, pire krompir

nedelja: juha iz bučk, ocvrt sv. hrbet (zrezki), dušen riž, mešana solata

Julija
PETEK: tunina omaka,špageti,mešana solata ninkica

PETEK:

Risoni od Barille, pečeno piščančje, omaka o graha, zelena solata.

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 25. 2009 15:55

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 25. 2009 16:12
Ponedeljek: pecena piscancja bedra, pecen krompir, rizota z okro, solata Torek: pleskavice s prilogo, kruh Sreda: ocvrta cvetaca, pecen krompir, tatarska omaka, solata Cetrtek: paprikas, testenine, solata Petek: boranja, jogurtova torta zvitorepka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti