Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

SREDA: filane paprike,pire krompir,solata ČETRTEK: pečena postrv,kuhan krompir,solata ninkica
- goveja juha, ješprenj z rebrci in klobaso, zame pa špageti in dušene bučke, zelena solata - zelenjavna juha, riž z omako in mesni polpeti, ostanki reberc, ješprenj - goveja juha z kroglicami, piščančji zrezki v čebulni omaki, široki rezanci z makom, zelena solata in kumaričina solata, jabolčni kompot - zelenjavna juha in skutini štruklji, zelena in kumaričina omaka, puding NENA58
ČETRTEK:pečene perutničke in krompir iz pečice,paradižnik kumarce solata,breskov kompot ekorenci

četrtek: v pečici pečena piščančja bedra z zelenjavo in krompirjem (poudarek na zelenjavi), mešana solata

Julija
domači sirovi štruklji, mesno zelenjavna omaka, jogurtovo pecivo tanjaj
krompirjev golaž po moje(iz baze),paradižnikova solata golubić

ČETRTEK:

Ribji fileji v pivskem testu, pire krompir, špinača, zelena solata z radičem:

Pozdravček!

Dragiička, to ni fer, pri vas tako, jaz pa banana, nektarina, jogurt in nekaj slanih palčk z rožmarinom. In zeleni čaj z limono..... Uf, kakšno kosilo, ob celodnevni službi.....................

rimljanka - zasebno mnenje

sobota: korenčkova juha, pečen krompir, dušen piščanec, solata

nedelja: mineštra s testeninami in slanino, tortice

ponedeljek:  blejska juha, špageti z jajci, pražena zelenjava (malancani, bučka, korenje), solata

torek: gobova juha, piščančja rižota, solata

sreda: krompirjeva juha s hrenovko, krofi

četrtek: ''zmešana'' mesna juha, pica

petek: verjetno burek in solata

marelica
ČETRTEK: porova juhica, mesno-zelenjavna rižota, kumare v solati, za sladico sem preizskusila babičino dobroto grumova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti