Tole sem pa jaz danes hotela skuhati, pa me je položila neka viroza,al prehlad. Nimam pojma kaj.
Tole sem pa jaz danes hotela skuhati, pa me je položila neka viroza,al prehlad. Nimam pojma kaj.
Pozdravček!
Že vrsto let od daleč spremljam ta forum in sem že velikokrat dobila kakšno dobro idejo, kaj za kosilo. Danes sem se opogumila in tudi registrirala, tako da bom tudi sama z vami delila svoja kosila.
Moram se še naučiti, kako se prilepi slikico hehe, ampak danes za kosilo:
sarma iz skrinje, kos kruha, zelena solata s čičeriko
Anemiilat, pozdravi se! Nelich dobrodošla!
Danes vsak po svoje - sin torteline s sirovo omako, jaz ostanek telečje pečenke, krompir, oba domačo rdečo peso. Mož ostanek govejih zrezkov s peresniki, zelena solata. Za sladico sin domače rogljičke z nutello, midva skutino potico.

Dobrodošla, Nelich.
Nelich![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: polnjene rdeče paprike
pire ![]()
![]()
![]()
italijanska zelena solata, rdeč radič s ![]()
Torek:
Segedin golaž, polenta z ocvirki in feta sirom

Pozdravček!
Nelich - veselimo se tvojih idej ![]()
Danes sva sama z možem, zato obvezno ribe - tokrat ocvrte sardelce, paradižnik, kruh s česnovim maslom:

sledi zvečer po vseh popoldanskih obveznostih.
Danes kokošja juha z žlinkrofi, za sina goveja z zlatimi kroglicami, za moža z rezanci, špinača, pire krompir, piščančje hrenovke s sirom, navadne.

Trixi zelo ste pridni, ker pripravljate jedi za vsakega posebej.![]()
![]()
![]()
Široki rezanci in jurčki (zaloga v skrinji) v smetanovi omaki.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Rižek z lososom