Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj goveja juhanz domačimi rezanci, špinača, pire krompir, hrenovke, solata

Danes goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, piščančje in telečje po dunajsko, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: svinjski zrezki a le nataša, polenta, radič s koruzo

breskva

rrr, tale tvoj krožnik krompirjevega golaža je kriv, da se mi . Škoda, da nisem bila kje bližje, bi takoj prisedla k vajini mizi (, kaj si dovolim - ).

Pri nas pa danes goveja juha z rezanci in korenčkom, krompirjeva solata in prekajena krača, za posladek pa buhteljni, rolada z jagodno marmelado in sočno rumovc pecivo (ne vem, kaj mi je včeraj bilo, da sem toliko pekla, ............želja je bila hudo in rezultati so tu).

Balenka

Danes pa se mi ponovno TAKOOOOOOOOO lušta POLENTA da vam sploh ne morem povedat.
Tako da je odličitev padla;
Danes: Polenta, popraženo kislo zelje,šampinjoni, ter kuhan gomolj zelene in por + skleda solate iz radiča in zelene paprike.

Jutri: Če bom doma, bo kakšen AJDOV BIZI RIZI, zraven pa podušena cvetača.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes pri nas za kosilo filane parike pire krompir in jabolčni štrudl pa kompot.

lera

Včeraj: Špinača, pire krompir, pečena piščanjčja pedrca; za sladico pa jogurtovi žepki

Danes: Segedin z rebrci, kuhan krompir v kosih

leandros

Ženski del družine tunina omaka, svedrčki, zelena solata

Moškimdek filana paprika, kruh, solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 15. 2013 11:49

Evo še zadnjič kuhala danes, kar na hitro, rižota in piščančji zrezki s sirom. Zdaj grem lahko pa jutri rodit v miru :) in mi bodo en čas drugi kuhali :)

nitta

Mi smo včeraj jedli polento in golaž. Za danes sem si pa zamislila traviški radič pečen v pečici, prelit s smetano+sirom+gobicami+porom in koščki slanine. Zraven pa zeleno solato. Mmmmm komaj čaka, sem že lačna

ANJA

Balenka, z veseljem bi ti postregla, ker je bil res dober.

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti