Brando, sem se kar nasmejala tvojemu nagovoru kuri, ki je dala življenje za tvoj rd.
Jaz ti pa čestitam in ti želim vse dobro! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brando, sem se kar nasmejala tvojemu nagovoru kuri, ki je dala življenje za tvoj rd.
Jaz ti pa čestitam in ti želim vse dobro! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajdovi žganci in telečja obara.
rosielečina juha z lososom, gratinirana zelenjava, mešana solata, princeske (menda prvič po 10 letih)!
MBrando - vse najboljše za rojstni dan! Mi tudi danes nazdravljamo prijatelju, ki je daleč daleč stran. Pa slava kokoši, ki je umrla za dobro stvar.
SonjaVse najboljše MBrando!
Včeraj grahova juha, svinjska pečenka in krompir , zelena solata .
Danes pa "pašta fažoj" in korenček na solati pa pirine štručke. Pa megla okoli žlice - ali je to vesoljski sij?
Sicer ni razvidno iz slike, to so ... vampi ![]()
Ma neeeeee. To je jota
.
No ja. Na čufte pa res spominja ![]()
Aja. Te kugle so bile včeraj. S pire krompirjem za prilogo.
Danes pa jagnječja rebra s krompirjem v pečici, kumare s kislo smetano in krompirjem, češnjeveč z balzamikom v solati.
Danes:
Ma kaže, da kolega hedonist ima prav: megla je povezana z vsebino fotografije! Evo, danes skor ni megle.
ežojMBrando vse najboljše
.
Danes se za jutri kuhajo filane paprike, spekla pa sem smrkastično rolado, ker je ostala krema od torte...pojedli jo bomo čeravno je tako žive barve ![]()

Danes smo se potikali po gozdu ( nekaj malega smo našli) pa eno rumeno grivo, če je prava? Hrana na sončku ob koči, ki zares tekne po 4 urni hoji. Sinček je tako mlatil joto, da ga je bilo veselje gledat. Pa še dobra je bila.
Goveja juha je v hladilniku, nekaj jo bo za večerjo, nekaj za jutri, ostalo pa bo romalo v zamrzovalnik.
MBrando, vse najboljše! ![]()
![]()
![]()
![]()
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj: prava domača gobova juha, polnozrnati slivovi cmoki
Danes: pečene piščančje prsi, kostanjevi njoki v omaki iz popečene paprike in korenčka, radič v solati, za posladek pa puding z burbon vanilijo
Ninja24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni pire iz rumene buče

Veganske palačinke