Danes bo pri nas prisiljeno (mi mu sicer rečemo posiljeno) zelje, krompirjevi žganci in bananin sladoled iz samo ene sestavine.
pirnica
Juha iz čičerike in rožmarina
Danes bo pri nas prisiljeno (mi mu sicer rečemo posiljeno) zelje, krompirjevi žganci in bananin sladoled iz samo ene sestavine.
pirnicaVčeraj: popečena zelenjava s kus kusom, stročji fižol v solati, ledena kava
Danes: puranji zrezki v smetanovi omaki, široki rezanci, kumaričina solata, tiramisu
limonca26
Danes: polnjene paprike, solata
SREDA:
Bučkina juhica, telečja rižota, zelena solata:

Pozdravček!
Danes bomo imeli: popečen file vitkega soma čez nariban feta sir, za prilogo bo kuskus, zraven pa skleda zelene solate
leandrosPredvčerajšnjim: čevapčiči, pečene perutke in piščančji fileji, pomfri, paradižnikova solata
Včeraj korenčkova juha z zdrobom, paradižnikova omaka z svedrčki, zelena solata z zdrobom
Danes: goveja juha z rezanci, pečen piščanec, telečji kotlet, pečen krompir, zeljna solata, rdeča pesa
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Mi smo pa včeraj jedli mesno-špinačno musako in zeleno solato
ANJAZeljni zvitki s fižolom, pire krompir, solata iz stročjega fižola in zeliščni muffini.
Tinky Binkydanes goveji golaž, polenta in skleda zelene solate.
LP
JANKAdanes: zelenbjavna mineštra
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Juha iz čičerike in rožmarina

Zmagovalni bananin kruh