Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sobota:sirovi štruklji nedelja:goveja juha z rezanci,pražen krompir,meso,solata,jabolčni štrudelj ninkica
Petek bolognese omakca, polnozrnati špageti, solata (večerja palačinke s skuto) Sobota pire krompir, jačka, špinača, jabolčni zavitek nedelja goveji golaž, polenta, radič in zelena solata
Sobota: fižol s tuno, bombice. Nisem zmogla, kaj več. (Imela sem prehude bolečine, sem prišča pred nekaj dnevi iz bolnice.) Nedelja: rižota z grahom in korenjem, svinjske zrezki, zelena solata. breskva
Ponedeljek: palačinke z mesom, zelena solata. breskva
nedelja: kruhovi cmoki, gobova omaka, pečen zrezek in zelena solata ponedeljek: krompir v solati in pečena postrv s tržaško omako tanjaj
ponedeljek:pomfri,ocvrti sir,tatarska omaka,radič v solati torek:jota,kruh ninkica
Torek: piščančji file v omaki, makaroni, zelena solata, puhast puding. breskva
torek:puranji sote,riž,radič solata,kompot sreda:makaronovo meso gratinirano s sirom ,zelena solata,jabolčne kroglice četrtek.pasulj z klobaso,solata,domači kruh petek:ocvrt osličev file,krompirjeva solata,puding ekorenci
Kje pa je Dragička? Tanjika82
ponedeljek: goveja juha z rezanci, piščančje meso v koščkih, džuveč, testenine svedrčki, zelena solata z radičem in koruzo, jabolčni štrudelj od včeraj torek: zelenjavna juha, panirano piščančje meso, cvetača z drobtinami in smetano, pire krompir, zelena solata , rdeča pesa (dobrote za porodnico) sreda: goveja juha, pečene postrvi, krompir v oblicah, brokoli s smetano, rdeča pesa, zelena solata z radičem četrtek: juha, palačinke z skuto in špinačo vse še popečeno, za moške pa svinjski zrezki in popečen krompir, zelena solata z koruzo NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti