Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja:

goveja juha z ribano kašo

goveji zrezki v smetanovi omaki z grahom, riž, ocvrti lulčki , brokoli z drobtinicami

solata s fižolom

slivova pita

MM
Nedelja: goveja juha, roladice iz svinjine, pečen krompir iz pizza-pana blossom
Pri nas pa: sobota: rižota s piščancem in zelenjavo, radič s krompirjem nedelja: pražen krompir, kranjska klobasa, radič ponedeljek: lazanja z mletim mesom in zelenjavo, radič v solati torek: korenčkova juha, palačinke s skuto sreda: pasulj, belokranjska pogača tabu

NEDELJA:

goveja juha, kislo zelje s suhimi rebricami; pečenice; matevž; zapečene palačinke s skuto in kokosom; pecivo:

Pozdravček!

Dragička, takole lepo vsak dan občudujem tvoje slike. Zdaj mi pa lepo prosim povej, za koliko ljudi kuhaš?

Vanja

Sem ti že odgovorila!

Pozdravček!

PONEDELJEK:polnjena paprika,pire krompir,solata ekorenci
ponedeljek prežganka,pečen krompirček,pečena svinina,zeljna solata ninkica
nedelja:goveja juha, domači sirovi štruklji, svinjska ribica v omaki, zelena solata ponedeljek: čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, zelena solata, domači piškoti torek: mesna lazanja, pesa v solati sreda: matevž, kisla repa, pečenice četrtek: zelenjavna juha, palačinke tanjaj
nedelja: goveja juha, krvavice, kislo zelje, pire krompir, jabolčna pita ponedeljek: zelenjavna juha, pečeni sv. krmenatli, pire krompir, zelena solata torek: zelenjavna juha, makaronovo meso z olivami in popečeno z sirom, motovilec NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti