danes družinsko, mesni polpeti in krompirjeva solata s kumaro, za vegetarijanko zelenjavna lazanja, ki smo jo potem še ostali jedli, zraven je bila še zelena solata z radičem in paradižnikova solata:

danes družinsko, mesni polpeti in krompirjeva solata s kumaro, za vegetarijanko zelenjavna lazanja, ki smo jo potem še ostali jedli, zraven je bila še zelena solata z radičem in paradižnikova solata:

Miška, krasen štrudel, pri meni bo jutri ali pa jabolčna pita, bom videla kakšne volje bom. Prej pa filane paprike in pire krompir.
Ja, vesela sem jeseni, ampak upam, da bo malo povišala temperature, da ne bo treba še kurjave zalaufat( lepo slovensko). Že tako bo dolga, temačna zima. Edino vroče ne bo. ![]()
![]()
Takole sva jedla. Včeraj špinača iz mojega mini vrtička, pire krompir, sir Camembert v srajčki.
Danes iz špinače in krompirja, ki je ostalo, njoki, poleg suhe gobe v omaki, pečena piščančja prsa ter za začetek jeseni slastna, ravno prav sočna jabolčna pita
potem pa še kava in caj.

danes v studentskem domu:
losos in kus kus z zelenjavo

![]()
![]()
![]()
Danes: alpska juha
ocvrti puranji zrezki
tenstan ![]()
![]()
![]()
kristalka in motovilec
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Včeraj:repna jota s šunko, skutinovo pecivo
Danes.:goveja juha, fritati, govedina, bučkina omaka, krompirjevi polpeti, zelena solata s fižolom in paradižnikom. Skutinovo pecivo od včeraj.
Ta teden pri nas:
Sreda- goveja juha z rezanci, telečji golaž, polenta

V četrtek za moža ostanki golaža s polžki, za nas tri piščančja rižota.
Petek
dušeno zelje, pečenica, krompir v kosih
Zame škampi buzara

V soboto stefani pečenka, zame piščančja kračka, mešana solata.
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, ostanek stefani pečenke, pečen krompir, zame pečena zlatovščica, zeljna solata s peso in zelena solata. Za posladek jabolčna pita

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 23. sep 2018 20:14
Konec sprehajanja, jesen je prišla ![]()
![]()
... pri nas smo začeli z vampi:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Goveji golaž iz pečice