Mi smo papcal kremno juho (cvetaca, brokoli, krompir) in dvobarvni puding z bejbi piskoti.

Mi smo papcal kremno juho (cvetaca, brokoli, krompir) in dvobarvni puding z bejbi piskoti.

Včeraj so bile testenine po azijsko in zelena solata.
Danes se pustim presenetiti.
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet iz zaloge s prekajeno domačo ![]()
domač ![]()
Sobota: ![]()
![]()
![]()
Njoki, puranji koščki v šampinjonovo-smetanovi omaki, rdeča pesa; jagodeeee

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 27. 2017 13:47
Včeraj: Trojka (enolončnica iz fižola v zrnju, kolerabe, korenja in krompirja z ocvirki in slanino) in palačinke
Danes: Pečena svinjska rebra in zelenjavni riž, solata iz vrta
Jutri: Goveja juha, govedina, krompir, solata in kavni piškoti, ki sem jih spekla danes.
Danes goveja juha z vlivanci, pražen krompir, meso po dunajsko, mešana berivka s paradižnikom. Za sladico kozarček vina in češnje.
danes piščančji file v omaki iz šampinjonov, kruhovi muffini in berivka v solati

Včeraj: Vampi s krompirjem

in ajdovi žganci

Načrt za prihajajoči teden:
filana paprika iz domače zaloge, pire krompir
špageti carbonara, mešana solata radičev
zeljne krpice, pariški zrezki
jota s kranjsko klobaso in ajdovi žganci
golaž in polenta, vložena paprika
ričet z rebri in šmorn
makaronovo meso in pesa v solati
sladičke, ki jih bo termitek lahko izbiral: jabolčni kompot s suhimi slivami, pudingi, palačinke z marmelado ali limonami.......pa planinski dom bo že stalno odprt, tam bodo tudi kaj pekli ![]()
Babka, uživajta v miru in gorski idili. Vreme vama bo naklonjeno.Oj, kako vama bo lepo na tisti klopčki uživat in gledat v dolino.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Svedri s parmezanovo kremo