| Katarinči je napisal/a: |
|
Draga Smarty Mislim, da se vsi prisotni na teh straneh strinjajo z menoj Najbolje, da začnem(o) zbirati podpise Katarinči
|
![]()
![]()
![]()
|
Draga Smarty Mislim, da se vsi prisotni na teh straneh strinjajo z menoj Najbolje, da začnem(o) zbirati podpise Katarinči
|
![]()
![]()
![]()
|
|
pohvala za čudovita kosila.
Danes: rižota s sušenih paradižnikov, solata, puhast puding
Včeraj: goveja juha z rezanci, kislo zelje, krompir, pečenica
Danes: zelenjavna juha, rižota s piščančjim mesom, brokolijem in grahom, motovilec
Jutri: zelenjavna juha, puranja pečenka, kuhan krompir, dušena bučka, motovilec
|
|
Imaš moj DA
![]()
p.s. vsakič, ko sem na portalu, šibam pogledat v to temo, kaj je Smarty spet tako lepega kot okusnega pripravila
in občudujem
no pa seveda od ostalih deklet tudi, da ne bom pristranska ![]()
Moje kosilo danes pa bo: motovilec s stročjim fižolom ter pečena jajčka s slanino in sirom
Danes: zelenjavno smetanova omaka, testenine - polžki in stročji fižol v solati.
Dober tek!
Danes bodo telečji trakci v omaki, njoki, mešana solata, tiramisu
![]()
![]()
![]()
Danes: ričet s prekajeno
kračo in malo pire , domač![]()
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 22. 2017 13:56
Mopsika, midve imava neko tele povezavo zadnje dni. Pri meni sicer ni bil klasični ričet, ampak zadnje čase kar pogosto kuham ješprenjeve župce ( ješprenj, korenje, zelena, krompir, peteršilj, sol, poper, posebej prepražim čebulco in česen in zlijem v čorbico). Meni so take čorbice super, pogrejejo telo in dušo, nasitijo in so lahka hrana. Stari ( tako kličem mojega dragega že več kot štiri desetletja) je imel še kos musake od včeraj, pa je z veseljem pojedel nekaj zajemalk te umetnine. Pa solata s češnjevci. ![]()
Danes sicer ni sončka, paše pa tudi veter, vsaj tukaj v Ljubljani, ker odnaša svinjerijo iz zraka. Lepo popoldne vsem!![]()
![]()
Sreda: ![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada