Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

sreda: narastek iz svežega zelja, riža, paprike in paradižnika, pečen svinjski vrat, solata Julija
Ponedeljek: Kuhan krompir in stročji fižol zabeljena z ocvirki, na vrh pa kisla smetana. Torek: Sataraš, mesni burek, solata iz stročjega fižola. Sreda: Čufti v paradižnikovi omaki z bučkami, krompir s peteršiljem, zeljnata solata. jade
juha z zdrobom in korenčkom, v pečici pečen krompir, mešana solata fresh
včeraj: kuhane klobase, zabeljen krompir v kosih, zelena solata danes: enolončnica, palačinke (čokoladne, marmeladne) potepinka
Danes bo pire , v omaki, popečen mesni sir in solata, za jutri pa bom naredila filane paprike.... ANJA Sporočilo je spremenil(a) anja dne 06. jul 2006 09:55:58
četrtek: mesne kroglice v paradižnikovo-papričini omaki, pire krompir za moške, solata Julija
Danes: Smetanovi svedrčki s puranom in šampinjoni, zeljnata solata. jade
Včeraj: čevapčiči in lepinja iz bližnje čevapčinice Danes: Ocvrti fileji osliča, blitva s krompirjem, solata (najbrž zelena) zvitorepka
včeraj: gobova juha, kruhovi cmoki v sirni omaki, zelena solata, puding danes: piščančji zrezki v omaki, kroketi, mešana solata (paradižnik, kumarice, paprika, čebula), kifeljčki s sirom ju3: klobase na žaru in žemljice (grem kampirat+ribit) dascha
Danes se pustim presenetiti, ampak moj želodec je bil včeraj hudo hudo znerviran in žal je kosilo pristalo v .......brrrrrrrrrrrrrrrrr, pa moj mož se je tako potrudil, upam da mi bo danes bolje. Trenutno sem na kruhu in vodi ANJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti