Danes: kruhov skutn štruklj, svinjski medaljoni v smetanovi omaki, mešana solata

Danes: kruhov skutn štruklj, svinjski medaljoni v smetanovi omaki, mešana solata

Breskva kako pa narediš kruhov skutni štrukelj?
testenincaPopečena zelenjava (cvetača, bučke, korenje, korenina peteršilja, rdeča pesa) in kuskus. Za mesojedca še piščančji fileji.
Za posladek pa sadna solata.
Danes: brodet in še topel kruh
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)![]()
![]()
![]()
Danes, ostanki: eden joto, dva ričet, jetrnica
, domač
,
pita.
![]()
Včeraj pizza, danes skutini štruklji. popoldne pa
.
Zelenjavna čorba z rdečo kvinojo, skutno-špinačni polžki iz listnatega testa, pesa v solati. Za posladek malinovo-bananin smoothie s kefirjem.
Danes pri nas bučna juha, rižota s teviškim radičem
, solata iz kitajskega zelja, štrucarja, rdečega radiča, rdeče čebule in motovilca,
včeraj smo imeli govejo juho, pire krompir in zabeljen brstični ohrovt,
jutri bo pa korenčkova juha, svinjski zrezki po mehiško, radič in kitajsko zelje v solati ![]()
![]()
![]()
danes; pečen
vrat, pečen krompir ter mešana solata
jutri; goveja juha, piščanec,
( nevem še kakšen) zelena solata ter
pita. Zraven pa še kozarec
Polnjeni jadranski lignji (lovke, pršut, feta sir, olive), pečeni na krompirju. Nadeva mi je ostalo in sem zarezala žep v piščančji file in še dva kos tega spekla zraven. Plus zlena solata in liter refoška.

mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Browniji s temnim pivom

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem