Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sobota: polnjeni lignji (sir, šunka, naribana bučka, kruh, začimbe) in domač radič. Včeraj: pečena kozličkova rebrca, pečena čajota, na sopari kuhan brokoli in motovilec v solati, za moža pa še pomfri (ga obožuje, jaz ga ne jem in tudi zelo nerada pečem, zato je to na jedilniku le 1-2x na leto ).

neny111
neny111 je napisal/a:

za moža pa še pomfri (ga obožuje, jaz ga ne jem in tudi zelo nerada pečem, zato je to na jedilniku le 1-2x na leto ).

Tudi pri nas je tako, rajši namesto pomfrija naredim pečen

neny111

Danes:   ričet s prekajenimi  rebrci,    domač   

"Umetnost življenja je v tem, da se naučimo trpeti in da se učimo smejati."

Ponedeljek:                                            

Pozdravček!

Pri nas sprememba prvotnega plana - v goveji juhi bodo gresovi knedlčki, , stefani pečenka, pečena piščančja kračka, zame malo rdečega zelja z jabolki, mešanica zelenjave na maslu, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes je pri nas dan rikote

kosilo: pecena rikota v pecici s fefroni, origanom in majaronom, pecen piscanji file s panceto, zelena solata, sladkali se bomo z rikotinim cokoladnim kolacem 

Včeraj: kokošja juha z ribano kašo, čevapčiči, pečen , popečen radič, ajvar, čebula, radič in endivija v solati, pehtranov kolač.

Danes: goveja juha s jajčnimi žličniki, pražen z ocvirki, kuhane in nato popečene , endivija, radič in rukola v solati, pehtranov kolač.

Katarinči

Danes s kruhom, jutri s pašto:

lp

mzm

Danes: goveji pticki, recept iz baze prispevala Anamarija1.Omaka bucke,paradiznik, paprika.Zraven krompir v kosih.

Amelia

danes goveja juha z nudeljci, piščančji fileji pečeni na čebuli, tenstan krompir in mešana solata

Danes: grahova krem juha, skutini štruklji z orehi

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti