Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: goveja juha, pečenka, pečen krompir, zelena solata s fižolom in jajčkom. Sladica rolada brez moke s kislo smetano.

Danes: testenine - školjke v omaki z blitvo, smetano in sirom, pol hrenovka (je bila za porabit) in skleda zelene solate.

Dober tek!

topsi

Včeraj: meso v omaki, široki rezanci in cvetača z drobtinami

Danes: musaka s kislim zeljem (plast kuhanega riža, plast faširanega mesa - popečenega, začinjenega, plast kislega zelja) in nato ponovi vajo :)

Ob ponedeljkoh je običajno prva na sporedu še nedljska goveja župca, potem pa sem naredila potenstano sveže zelje s svinjskim mesom in pire krompir.

Za preganjanje sivine pa vam pošiljam en velik sončni žarek, ki naj vas ogreje!In spravi v dobro voljo! 

naor

Danes čufti v paradižnikovi omaki, riž, zelena solata z motovilcem

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Naor hvala za , danes je res tako zelo turobno 

Danes pri naju: planinska juha iz vrečke in pica.

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."

danes popečeni fileji lososa, maslen krompir s peteršiljem in na pari kuhan brokoli

Še zadnjič v tej sezoni, danes in jutri (z malo sreče tudi pojutrišnjem), ežojevo darilo 

lp

mzm

joj mišzmoke kolikokrat mislim na našega ežoja,a res nihče ne ve kaj je z njim?

midve sva danes kar zrezek v omaki od sobote in široke rezance ter zeljnata solata s krompirjem

čebulka

Tudi jaz pogrešam ežoja (sem hotela prilepiti "smeška na konec vrstice, pa mi ga vedno vrže na začetek- mi lahko kdo svetuje?)

Pri nama včeraj goveja juha, meso iz juhe, pražen krompir s kolerabico in rdeča pesa, danes ponovitev, namesto pese pa je bila endivija s krompirjem.

Jutri golaž in polenta, endivija.

JJ

Danes: zelenjavna enolončnica, jabolčni praženec

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti