Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Polnjene paprike (rdeče, kuhane v pečici), krompir, pijana nevesta:

polnjene_paprike_595

pijana_nevesta_290

MM
popečeni svinjski zrezki, fižolova solata, domač čebulni kruh, za posladek http://www.kulinarika.net/recepti/14227/sladice/kinder- beva

Kako je kaj na Siciliji? A bo kakšen član kulinarike že nazaj?

Kaj pa je z japajo, a nas ne mara več?

Breskva, saj sem ti rekel, da onega pudinga ne slikaš na " tisti " mizi, bojo nas pa pogruntali.

Jaz se tudi ne bi branil tiste krvavice pri dragički, čeprav se tudi jaz ne dam.

Torej danes ( bi mogel pošinit eno sofisticirano ime, pa mi nič zelo pametnega ne pride na misel ): riba s prilogame, za posladek un štrdl, experimentalni, za sladkorne bolnike:

ežoj
jooooooooooooj Dragička blagor se tvojim... Ežoj,jaz bi tudi enkrat ribeeeeeeeeee,pa jih pri nas nihče noče jest,razen tistih palčk pohanih! Jem jih samo,kadar grem k očiju domov! Tako,da sem ti kar malo fouš čebulka

ežoj, to pa si postregel! super izgleda 

Morska Medvedka, občudujem tvoje fotke! (pa kuho tudi )

Jaz sem danes pogrevala ostanke. Malo riža, pa krompirja, pod gobicami s porom se skriva bučni polpetek, pizza-muffin iz baze, juha, solatka pa kozarček vina.

p1020760_595

palalačinka*

Pleskavica s kajmakom, kumare v solati.

pleskavica_kumare_595

Nena

Na, zdaj pa ežoj z e-jem še na barvno kombinacijo pazi

danes :  pečene sardelce, kruh, cikorja v solati, fige v teranu, pa teran kar tako..

lp 

mišzmoke
Torek: boranja, rženi bonbeti z čebulo. breskva
Puranji zrezek v smetanovi omaki iz črnih trobent,riž in solata iz pečenih paprik...zraven pa čili za razbijanje maščobe polarbear
Danes: polnjene paprike, kruh, zelena solata Jutri: zelenjavna juha, rižota, zelena solata NENA58

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti