Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: SEGEDIN z govedino, piščančje prsi s sezamom, bučna omaka, piščančji zrezki + šampinjoni +čebula v smetanovi omaki, sarajevske pleskavice, šopska solata in za povrh saher torta (kupljena)). Danes segedin za nau, za otroke polenta
Včeraj: SEGEDIN z govedino, piščančje prsi s sezamom, bučna omaka, piščančji zrezki + šampinjoni +čebula v smetanovi omaki, sarajevske pleskavice, šopska solata in za povrh saher torta (kupljena)). Danes segedin za nau, za otroke polenta

goveja juha s fritati,mesne kroglice v paradižnikovi omaki,pire krompir ,endivja inin

picture_206_290

Iva
ponedeljek:mesna lazanja(pred peko),radič s koruzo ninkica Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:30 Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:31 Sporočilo je spremenil(a) ninkica dne 18.okt 2010 12:32
včeraj:goveja juha,v pečici pečene pišč.kolbice(v marinadi s česnom,papriko),pečen krompir v pečici,solata danes: fižolova juha z ribano kašo(domačo),palačinke čebulka
Sobota: goveja juha z rezanci, naravni zrezki v gobovi omaki, špinačni rezanci, mešana solata Nedelja: goveja juha z rezanci, lazanja, fižolova solata z redkvijo, paradižnikova solata z papriko Danes: jaz sem zbolela in ležim, zato bom kuharijo prepustila možu ( ker nerad kuha bo šel najbrž kar po pizzo), obstaja pa možnost, da bo naredil sataraš ... Sinu, ki ima norice sem skuhala govejo juho in svedrčke brez omake.

Danes:

gobova juha, brkinski štrudel, nonine miške :

gobova_290

zavitek_290 misi_290

MM

Pridne kuharice in fotografinje!

naor

PONEDELJEK:

Goveja juhica (od včeraj), ostanki od včeraj... Za popoldan nekaj slanega:

pictures_172_595

Pozdravček!

Skutini nudeljni in kompot iz jabolk, breskev in zamrznjenih jagod. Jannaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti