Danes zame kalamari in mešana solata, za moje čufti, pire krompir in mešana solata.

Kitajski kruh
Danes zame kalamari in mešana solata, za moje čufti, pire krompir in mešana solata.
danes pica

![]()
![]()
![]()
Danes:
jota ![]()
![]()
s prekajenimi
rebri
domač
Sreda:
![]()
![]()

Pozdravček!
Jutri krvavice in krompir v solati, v petek kremna juha iz hokaido buče ter šmorn.
danes pečen piščanec, pečen krompir, gobice s paradižnikom in porom v omaki, mešana solata

Danes goveja juha z rezanci, zrezki s sirom v naravni omaki s sirom, za moža še dodatek zelenega popra, pražen krompir, mešana solata
Zame poleg juhe, pečeni losos s češnjevimi paradižniki, mešana solata
ma pa rad ženske.......zato bo dons Stefani pečenka......za zraven, pa še gruntam, zelena solata ziher.........Jutr pa isto, ker se Foxi potepa.............prou ji je ![]()
Danes bodo sarme, v kosih krompir.
Zame popečena zelenjava, file ribe, solata.
Vceraj: Rizota treh zit (pira, riz, jecmen) s piscancjim mesom, grahom in korenckom, fizolova solata. Danes ostanki za malico in za vecerjo.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kitajski kruh

Srbski pasulj