Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, testenine z omako, regrat
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Veganski narezek z nachosi
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, testenine z omako, regrat
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: piščančnja juha z zdrobovimi knedli, regratova solata, pečene perutničke
Danes: zelenjavna juha, rižota, regrat
Jutri: pražena piščančja jetrca, pire krompir, regrat
matejaoz
SREDA:
Govedina z vodnimi žličniki, 
rdeča pesa:
Pa od kod vam TAKŠNE količine regrata?!?!? Kam v MBju po regrat v naravo, pri čemer naj ne bi bilo blizu ceste, sprehajalnih poti in naselji. Da bom imel tisti pristni, dober, "zdrav" regrat. JAZ SI ŽEEEEEELIM REGRAAAAAAAAT![]()
![]()
![]()
Saj bo, saj bo. Samo dihat moram![]()
dragička:Vi pa me vedno znova zacumprate
. Ali se lahko kar k vam preselim
?
Tris v tem primeru kar kliče po globokem priklonu!! GOVEDINA-ŽLIČNIKI-PESA (hjoooo peeeesaaaaaa.
)
MBrando naši so na regratu pasli že v začetku marca, preden je spet snežilo...zadnje dva tedna pa spet. Jaz pa še vedno trdim da je to plevel![]()
Kakorkoli, danes bodo za kosilo špageti z bolognese omako in regrat v solati
RoncolinoRoncolino, najboljši plevel na svetu. Imam danes veliko dela z njim, že pozno popoldne pa nagrada!![]()
![]()
![]()
Danes:
Jedilnica za lepo vreme in jamranje: uf, uf, kdaj bodo temperature za " ta pravo "jamranje.
![]()
ežoj
Sreda..Zelenjavna enolončnic z žličniki,zapečene skutine palačinke,jabolčni štrudel...pri meni regrat edino,če mi ga kdo nabere,spuca ,začini....šele takrat ga pojem ![]()
![]()
Danes: šampinjoni s šunko in sirom, kuhan krompir, solata
breskva
Danes: juha je bila še včerajšnja, krompirjeva solata in polpete, sadje
babka1951
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Tarte tatin z jabolki