| polarbear je napisal/a: |
Domača jetrna klobasa z kislo repo,pirin polnozrnat krukek z semeni.
|
AAAAAAAAAAA NOROOOO. Slina se mi ze vleče od kuhinje, do WCja, do dnevne sobe ter do računalnika!!! Slika, kompozicija, sestavine...TOP. Sploh ker obožujem tako zelje, kot PZ z semeni!!!
A mi PROSIM zaupaš kje PRI MEJDUN, si nabavil JETRNO KLOBASO!!! Obožujem jetrca. Pa najsi bodo v pašteti, na čebuli ali pa v golažu!!!
Včeraj rahla sprememba:
1.Ostanki JOTE spremenjeni v JOTINO JUHICE
2. Koščki popečene kure z šampinjoni, OGROMNO GRAHA, čebulo in mini.smetane za barvo + HRUSTLJAVO zapečene kocke polente s peteršiljem!! + v posebni skledici samo za mene ajnfoh podušena cvetača,brokoli,korenček,zelena ter 2 veliki žlici GORČICE (brez nje mi živeti ni!)
Seveda SLASTNA...ne, ni bila sladica. Je sploh ne jem po kosilu....SOLATA LA MAMAN. Itak da moja maman najbolje kuha in najbolje pripravlja solate. Always und immer!!!
3. Solata s kitajskim zeljem, rdečo papriko, fižolom, kumaro, slanim sirom...ehhh..še sedaj se slinim
Danes: Jebeštriga, spet spremembe. I don't like that!
Domača goveja juha, kosti za obirat + polovice ostanka šalčke mojega včerejšnega kosila. Jap...pri meni se vse reciklira. Pa najsi bo to pire,kobice ali pa juhica. Hrane ne mečemo proč.
Seveda skledica cvetače in brokolija ne sme manjkat. Pje, moram vprašat ali imamo solato zraven, saj ne želim ponovno nakuhat preveč meni ljube zelenjave. Je pol sama kregarija pri mizi okoli tega koliko pojem OHjev/B in koliko zelenjave. Sovražim kregarijo zaradi mojega zdr. stanja