ežoj, ![]()
![]()
![]()
Danes: še ne vem ![]()
lp
mzmežoj, ![]()
![]()
![]()
Danes: še ne vem ![]()
lp
mzmOjla! Midva sva žvečila Boeuf Bourguignon 3 dni in zmrznjene pizze 2 dni. ![]()
Danes končno v sveže prepleskani kuhinji (okoliški prostori so tudi dobili novo oblekco):
PIsana pogača in jota. Verjetno kozarček prosecca. ![]()

Vanja
Danes je kahala mama in je očitno bila razpoložena za eksperimentiranje
tako da smo jedli vampe po tržaško s šampinjoni. Moram pa priznati, da je bilo prav okusno.![]()
Že lep čas mi kuha moja taščica, ker mene prevevajo čudovite celodnevne nosečniške slabosti![]()
, ki sem jih milo rečeno po dveh mesecih in nekaj izgubljenih kilah pošteno sita
!
Danes sem uspela v sebi obdržat pomfri krompir, pečene puranje zrezke in solato iz radiča in motovilca. Vse to pa sem poplaknila z deci dobrega vinčka
(dobro za kri)
Danes: zelenavna juha, moje bigice (niso moje, ampak od anamarije)
Danes so bili pri nas polnjeni lignji, ki so se skuhali, namesto da bi se spekli![]()
![]()
. Zraven je bil dušen riž in kremna špinača.

Tokrat se je prvič zgodilo, da nisem bila zadovoljna z rezultatom peke v hoferjevi mini pečici.
Zvečer smo preostanek lignjev spekli v ponvi in rezultat je bil bistveno boljši:

rrr
Goveji zrezek v čebulni omaki, brstični ohrovt z maslom, zelena solata, pehtranova potica in![]()
Migla![]()
Včerajšnji trud. Danes sem spekla še dva hlebčka kruha in z sarmami potujeta k moji mami in tašči. Zraven pa še zavitek.
Evo slikice

Aaaaaaa lačna sem ko gledam vaše čudovite slikice![]()
![]()
![]()
![]()
....pri nas bodo danes pečeni sv. kotleti, pire krompir in dušeni šampinjoni. ![]()
Ribaracarak hvala za idejo, polnjeni kalamari bodo zelo kmalu na sporedu tudi pri nas![]()
Danes za moža moj domači pasulj:
Za naju s hčerko pa losos v pikantni omaki, solata s krompirjem
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Zeljne krpice