Hoj hoj,
Danes pa zelo zanimiva kombinacija. Špinača + pire malo repe in ena izmed bolj zdravih beljakovin Tofu, namesto dodatnih maščob.
Zraven pa si zmeraj predvajam še glasbo, ko kaj kuhamo. Pa vi?
svetkoHoj hoj,
Danes pa zelo zanimiva kombinacija. Špinača + pire malo repe in ena izmed bolj zdravih beljakovin Tofu, namesto dodatnih maščob.
Zraven pa si zmeraj predvajam še glasbo, ko kaj kuhamo. Pa vi?
svetkodanes: rižota z morskimi sadeži
mali kuharDanes ,bi morali biti pri nas čufti,a glej ga
so se podrli.Tako ,da sem potem notri dala še zelen stročji fižol,malo začimb in je bila ena taka čorbica,zraven solata in kruh![]()
Čisto neobičajno za petek, ampak vreme je narekovalo nekaj konkretnega: juha z vlivanci, pražen krompir, dunajci, redkev z fižolom v solati, zeljna solata z zeleno
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Prisotne so tri generacije, pa še mudilo se nam je. Naredila sem naslednji kaos: segedin golaž (iz zmrzovalnika), pire krompir, čevapčiči, zelena solata s fižolom, za najmlajšo (brez soli) pire krompir in por.
Najmlajša se je potem priklopila še na mamo. Bila je sita.
Migla
Danes: goveja juha z ribano kašo, narastek z bučkami, zelena solata
breskvaDanes: golaž ala mzm
črna redkev v solati, da o vinu ne pišem ![]()
lp
mzmDanes em bila sama in sem si na hitro pripravila riž s sojino,; prejšne dni so ble pa bolj makaronske. Včeraj narastek s šunko in sirom, v sredo pa z boloneze.
Danes so bile ribe, blitva in krompir.
| svetko je napisal/a: |
ena izmed bolj zdravih beljakovin Tofu, |
V čem je pa ta zdravost teh beljakovin?
Danes pri nas:; prežganka, špageti s tunino omako, breskov kompot.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Hempy polenta