Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

@naor, za več skled solate je pri nas vzrok drugje: en meče vase, drugi počasi melje in lahko ostane brez

@ežoj, hvala

Danes: reciklaža včerajšnjega svinjskega vratu, se pravi, danes je umit

skleda radiča, vino in brez Črnega Petra

lp

mzm

Danes:     panirane marele in krompirjeva solata

babka1951

Jutri:  krompirjeva solata in pohane marele

babka1951

Včeraj: Jaz/ Šarenka, stročji fižol v solati, mešana solata
Oče/ krompirjevi popečeni svaljki, stročji fižol v masleno smetanovi omaki, mešana solata

Danes: Jaz /Oče Skupaj pizza + GORA DOMAČE ZELENJAVE (solata)

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

PETEK:

Goveji golaž, polenta, zelena solata, slani ptički:

Pozdravček!

Danes kisla juha s svinjskimi nogicami, zame ostanek včerajšnjega piščančjega paprikaša. Za vse ajdovi žganci.

msegov

Sporočilo je spremenil(a) msegov dne 21. 2012 14:45

Goveja juha z rezanci, džuveč riž pečeni piščančji fileji, rdeča pesa, buhtelni in kava....prvo domače kosilo po dolgem dopustuuuuuuu

Bojanca

babka, tudi tebi čestitke za čudovito fotografijo ( ki pove nekaj več ) pohanih marel.

Pri meni danes:

ma, fotkič ga neki serje, sem en gumb zavrtel na P, to naj bi pomenilo " povdarek na " ( sicer nisem pogledal v navodila, sam je logično, kaj če drugega bit ) in evo kaj je izpadlo.

Sicer, verjetno že veste, da je v vesolju vse tako kot mora bit................ ma *ebš vesolje, na zenlji ni nič tako, kot bi moglo bit.

ežoj

Danes:špageti z bolonjsko omako, radič s krompirjem.

rosie

Danes so bili špageti carbonara.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti