Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

gledam malo nazaj in moram reči, da je tale dragička res prava mojstrica.... že samo z gledanjem slikic sem se zredila za 10 kil :) anita80
SREDA: Polnjene paprike z mletim mesom in fižolom, pečeno v pečici, prelito s sladko smetano, kislo smetano in jajcem: Pozdravček! Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 13. 2009 17:56

Men je vsak dan žal, da nisva sosede z Dragičko... še posebej takrat, ko se peče burek.

jade
danes:ješprenj,domač kruh ninkica
včeraj: divjačinski golaž s polento, jabolčni zavitek danes: mešana solata ( zelena solata, paradižnik, rdeč fižol, mozarella in začimbe), ledena kava z vanilijevim sladoledom lp dome

danes: zelenjavna enolončnica, palačinke

jutri: prežganka, goveje hrenovke, popečen krompir, solata

marelica
ČETRTEK: Zelenjava in meso za telečjo obaro s sirovimi žličniki: Mesni in sirov burek (še v sirovi fazi): Pozdravček!

jade je napisal/a:

Men je vsak dan žal, da nisva sosede z Dragičko... še posebej takrat, ko se peče burek.

jade

Joooooj jade,poglej zgornjo slikico.......misliš da ga bo še kaj ,če takoj skočiva na metle

lp goga
jaz tud, jaz tud, jaz tud... Ognjič
Akacijo za kosilo in akacijo za večerjo. tumpika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti