Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

trakovi pinščančjega fileja, panirani v korn fleksu http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10130&offset=20 zraven pa testeninska in zelena solata (kar bo pač komu bolj pasalo) bosa
goveji zrezki v cebulni omaki, riz s spinaco, mesana solata in sadna kupa zvitorepka

Široki rezanci z droptinami,piščanec v smetanovi omaki,zelena solata

lp goga

Melancan, bučka in marinirani škampi z žara. Šopska solata z malo feta sira. Pa kozarec belega vina. Desert od včeraj.

Vanja
Petek: "Kovečerja" - goveje narezano na rezance z zelenjavo, kruh in matovilec z jajci: Pozdravček!
petek:pečen file postrvi,kuhan krompir s peteršiljem,blitva z drobtinicami ninkica
sobota:dušeno rdeče zelje,mlinci,pečen piščanec ninkica
Danes: špageti s panceto in šparglji, solata. Margot
Jernej jaz sem za, pdpiram nove ideje. macek muri
Včeraj: zrezek po vrtnarsko, beli riž, zelena solata Danes: goveji zrezek v čebulni omaki, pire krompir z grahom, mešana solata Jutri: juha, pečen piščanec, mlad krompirček v pečici, zelena solata z redkvico Petya

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti