Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Popoldanski priboljšek iz dolenjskih kopriv: Pozdravček!

Dragička ,končno nazaj ,smo te že pogrešali.Kako slastne slikice

lp goga
zelenjavna juha,puranji ražnjiči,pražen krompir,solata s paradižnikom Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
Juhu, Dragička je nazaj!Pogrešala sem te...(predvsem tvoje čudovite slikce). minutka

nedelja: kislo zelje in ajdovi žganci

ponedeljek: svinjski zrezki v omaki, testenine, solata

marelica
filet lista sa žara umak od sušenih rajčica i kapara brokula salata Lidija...
Se opravičujem, ker ni to tema za sem ampak da za eno vprašanje odpiram novo temo mi ni glih ok....ali pa če mi nekdo pove, kje je tema, za moje vprašanje oziroma koga naj vprašam.... Poslala sem že več receptov ampak zelo me zanima zakaj zadnji trije niso objavljeni???? Ali ni nekako tri dni za objavo, zdaj pa je že 14 dni in jih ni. kresnica

Kresnica,odvisno je koliko receptov še čaka pred tabo za objavo.Še mal počak,če ne bo ,pa piši Jerneju na ZS.

lp goga
  • Joooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjj burek se peče, jaz pa takoo daleč.

Dragička končnoo si nazaj, jaz tole temo gledam samo zaradi tvojih slikic, sem vsak dan kontrolirala, če je kaj novega.

jade
Ponedeljek: Podkrepljena goveja juhica in ostanki od nedelje: Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti