Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: riž s piščancem, rdeča pesa, krofi Jutri: Zelenjavna pica Margot
Danes: dišeči golaž, polenta, zelena solata, snežne kepe. breskva

petek: presno zelje, hrenovke, hruške Lepe Helene

sobota: goveja juha z ribano kašo, ocvrt piščanec, govedina iz juhe, pražen krompir, mešana solata

Julija
Petek: NIČ! Jaz sem pravkar potešila lakoto s kruhom in pašteto. Zvečer, ko kdo pride, bo jedel bujto repo /iz skrinje/. Tako zgleda, če ječ mama jezna. Pozdravček!
danes dodoli, solata, fantje tudi ribice jutri bo goveji golaž, polenta, lep pozdrav regica
Danes:goveja juha,pohano meso ,pražen krompir ,radič. golubić
Sobota: goveja juha z rezanci; puranje meso in telečja rebra narezano na kocke, košček vratovine z zelenjavo in proseno kašo; vse skupaj podlito z juho in zapečeno v pečici: radič in matovilec: Pozdravček!
danes bo bolj večerja: krepčilna štruca, narkočok muffini tanjaj Sporočilo je spremenil(a) tanjaj dne 28. feb 2009 19:05:12

nedelja: goveja juha z zdrobovimi (pirinimi) žličniki, mleta pečenka, pire krompir, stročji fižol v omaki, radič s krompirjem

Julija
Danes: goveje juha z ribano kašo, meso iz juhe, pražen krompir, korenček s smetno in drobnjakom, zelena solata, muffini. breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti