Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Sandrak, kompot paše zraven. Ali pa za zacetek kakšna juha na hitro(grahova, porova...) bberta
danes sva imela: vampi s krompirjem kruh krofi(ki so včeraj ponovno odlično uspeli) ninkica
Danes: zelenjavna paela, kitajski zelje in krompir v solati. breskva
Mene so včeraj moji šolarčki, ki so na počitnicah, peljali v McDonalds... Nisem mogla verjet, koliko je tam mladih mamic, celo z otroci, ki še sedijo v stolčkih!!!!??? Bogo detece, s prstki je jedlo tisti pomfri.... Celo popoldne sem mojim morila, kako je to najbolj strupena hrana, najbolj zanič... še zmislila sem se, da me boli želodec... Pozdravček!
Bberta hvala. Sem dala juhico zraven Danes bomo jedli govejo juhco (se že kuha...se vidi da sem na porodniški), goveje zrezke v omakci in dušen polnozrnati riž (mogoče celo kuskus, ker ga moja dva obožujeta) Pa žemljice bom spekla.

nedelja: goveja juha z rezanci, popečen krompir, piščanec 'na žaru', solata, kvašeni flancati

ponedeljek: goveja juha, meso iz juhe, zelenjavni riž, rdeča pesa, špehovka, kvašeni flancati

torek: dušeno kislo zelje, matevž, šink, kvašeni flancati in krofi (domače in kupljeno)

sreda: kruhov narastek, zelenjavno- paradižnikov omaka, solata

Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 24. feb 2009 10:47:52

Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 24. feb 2009 10:48:12

ponedeljek: polnjene paprike, krofi (kupljeni)

torek: telečja obara, krofi (tokrat domači po Recinem receptu)

Julija
danes sva imela:pečen krompir,kuhano domačo klobaso in fižolovo solato ter domače krofe ninkica
Danes: goveji golež, polžki, kitajsko zelje in krompir v solati, miške. breskva
paprikaš, makaroni, solata tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti