Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Rdeče zelje, pečen piščanec, pire krompi, solata....za sladico skutni soufle...

Jutri: Špageti z mesnim prelivom, solata 

Bučke v zosu, pire krompir, sladoled. LP! fakin712
ponedeljek: goveji zrezki v omaki, njoki, solata Julija
Sobota: pečenice, kislo zelje s krpicami Nedelja: goveja juha, štefani pečenka, pomfri, zelena solata za povrh pa domače napolitanke Danes: zelenjava obara z žličniki in domač kruh lp Vanja fiva
Nedelja:goveja juha z govedino in palačinkami,svinjski in piščančji zrezki v omaki,pire krompir,mehka solata,jagodna torta Danes:goveji golaž (prvič sem dala noter še naribano jabolko-me prav zanima,kakšen bo rezultat)polenta s kislo smetano,paradižnikova solata tejka77
včeraj: juha, ocvrt piščanec, pomfri, solata. popoldne sva si privoščila še obisk kitajske restavracije in še danes mi je njami ko se spomnim kako dobro je bilo. danes: piščančja juha nektarina
jutri: jetra v omaki in pire krompir to obožujem, ostali pa se strinjajo duskamb
Testenine z zelenjavo pečene v pečici, solata. LP! fakin712
torek: rižota(rjavi riž) s puranom in zelenjavo (bučke, jajčevci, paprika, paradižnik), ledenka Julija
ponedeljek: zelenjavna mineštra, puding s smetano, torek: fižolova juha, polpeti, krompirjeva solata, sreda: ričet, palačinke z nutello jana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti