Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: krompirjevi cmočki s skuto in skutinim nadevom (moj recept), za mojega bom naredila zraven še omakico iz sladke smetane sladica: kremno pecivo s keksi(tudi moj recept objavljen tukaj) popoldan bom pa naredila riževo solato s tuno, kumaricami, majonezo... torej danes dan brez mesa za jutri pa še razmišljam... kordelina
Torek: špageti bolognese, motovilec s fižolom, kremne rezine Sreda: piščančji paprikaš, krompirjevi svaljki, zelena solata, sladoled lp White Daisy
sreda: goveja juha, mesna kruhova rolada (moram preizkusiti recept), ledenka Julija
ponedeljek: suha juha, krača, tenstano kislo zelje in v kosih krompir, torek: telečja obara z žličniki in palačinke, sreda: piščančja rižota, solata, četrtek: čufti v paradižnikovi omaki s pire kormpirjem in solata. jana
ponedeljek: nič kuhanja, smo bili na sendvičih torek: špageti z paradižnikovo polivko, solata za povrh pa blejska kremšnita danes: zelenjavno-gobja rižota ali pa lazanja, bomo še videli. lp Vanja fiva
dolgo se nisem javila...bila bolana danes: mesni polpeti, sladko zelje, pire krompir in mešana solata( včasih poznana kot srbska solata) sepetalka konjem
Kremna juha iz cvetače, piščančji prazolio in solata. fresh
včeraj:ocvrte dežnikarice,zeljeva solata s krompirjem danes:goveja juha s zdrobovimi žličniki,musaka,zelena solata(kristalka) jutri:govedina,špinača pire krompir kalcicl

sreda: sirovi štruklji, kompot

četrtek: fižolova juha s testeninami, solata

petek: pečeni ribji fileji, krompir z blitvo in česnom, solata 

sobota: friški ohrovt, zmečkan krompir

marelica
včeraj: pizza danes: pražena jetra, solata, za posladkat pa sladoled LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti