Danes za moja dva filana paprika iz zaloge, pire krompir, solata. Zame file lososa in solata.

Danes za moja dva filana paprika iz zaloge, pire krompir, solata. Zame file lososa in solata.

Petek:
Zeleni široki rezanci, pašticada; zelena solata z radičem

Pozdravček!
Danes goveja juha z rezanci, telečja pečenka z zelenjavo v vinski omaki, pečen krompir, dušene bučke, solata

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 18. sep 2020 21:42
Cvetačna juha, rižota iz lisičk, ocvrte bučke, solata, kava
Danes sem skuhala juho s krompirjem in graškom in malo druge zelenjave, a te le za vzorec (koren peteršilja in malo korenčka), potem pa polpete iz jajčevcev in bučk kot glavnima sestavinam, seveda lepo začinjene, potem pa povaljane v moki, zmešani s sezamom, in ocvrte. Zraven omaka iz jogurta in začimb (česen, dimljena paprika, sesekljan drobnjak pasta iz pečene paprike) in radič s krompirjem in fižolom. Odlino je bilo, četudi brez mesa.

Zelenjavna juha, filane paprike, pire krompir, solata, kolač s slivami, kava
Sobota:
Bučna juhica; nadeva piščanec, pečen krompir; mešana solata; jabolčna pita (kosilo pri sinu in snahi, moj delež je pita)

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 19. sep 2020 15:21
Danes goveja juha z rezanci, testenine z domačo paradižnikovo omako, solata, pita z breskvami in višnjami
Ocvrt piščanec v paradižnikovi omaki, gratiniran z mocarelo. Zraven je bila zeliščna polenta, pa seveda solata, pred tem pa zelenjavna juha.

Bučna juha, srna v omaki, štruklji, radič z jajci, kava, slivov kolač od včeraj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Jabolka v srajčki