![]()
![]()
![]()
Danes:
obara ![]()
z vodnimi zličniki
ajdovi zganci z ocvirki
piškoti
![]()
![]()
![]()
Danes:
obara ![]()
z vodnimi zličniki
ajdovi zganci z ocvirki
piškoti
Moj mož že drugi dan je kurjo obaro, tako kot jo je skuhala tudi Mopsika, jaz pa sem si danes po včerajšnji mesni pojedini zaželela dan brez mesa. Naletela sem na recept za njoke iz paljenega testa. Hitro narejeni in dobri, z drobtinicami in mešano solato.
![]()
danes mesni polpeti in krompirjeva solata

Danes zelenjavna juha in slivovi cmoki.
![]()
![]()
![]()
Danes:
zrezki v čebulni in
omaki
dušen riz s šampinjoni
radič s ![]()
piškoti
Njoki moje izdelave z omako iz mletega mesa, grahom in paradižnikovo omako ter
in rebro
zdaj pa greva z možem izkoristiti kupon za savnanje, ki sva ga dobila za poroko ![]()
Sreda: hrenovke in paradižnikova solata.
Četrtek: ajdovi žganci z ocvirki in jajčnim cvrtjem, motovilec.
Petek; krompirjev golaž.
Sin in hči dunajski zrezek, pomfri in zeleno solato. Zame pečen kos puranjega zrezka, motovilec z jajčkom. Mož pa uživa v Benetkah.
Kasneje pa bo goveja juha.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 9. dec 2017 21:14
Pri nas se je jedlo takole;
sreda: piscancje krace in pecen krompir, radic s fizolom in kuhanim krompirjem, motovilec
certek: spageti bolognese, motovilec, tiramisu
petek: jurckova juha, piscancja rizota z gobicami, radic
sobota: repna jota s prekajeno junjetino, za ostale se kranjske klobase, domac kruh, sladkali se bomo s palacinkami.
Nedeljo bo pospestrila goveja juha, goveji zrezki s porom in cebulo, dusen riz, motovilec.
Lep vikend vsem skupaj.
za danes sem kopirala Dragičko in naredila goveji golaž z vodnimi žličniki, zraven zeljnata solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tortelini z bučkami in slanino

Pad Thai s piščancem