Jaz pa mislim jutri narediti kvašene kipjenke z jagodovim kompotom, še prej pa bom naredila bučkino juho.Dosi imam mesa,včasih paše kaj drugega.
lp.nagelj
Jaz pa mislim jutri narediti kvašene kipjenke z jagodovim kompotom, še prej pa bom naredila bučkino juho.Dosi imam mesa,včasih paše kaj drugega.
lp.nagelj
![]()
![]()
![]()
Danes: domača pica, ![]()
skutino-metina
z dodatkom kokosa
Danes: zelenjavna juha, filane paprike in pire krompir, paradajzova solata, - pa nekaj peciva je še treba pokazati po kosilu, sem ga skrila pred sabo. Drugače ga ne bi bolo več![]()
Samo na izlet sva se peljala, ker sva bila povabljena na gorsko kosilo: pečenica, kislo zelje in tenstan krompir. Zdaj pa najina snaha tolk pripoveduje, kaj bo jutri naredila, da sva se odločila, da bova kar ostala ![]()
Danes goveja juha z rezanci, potem pa mi trije malo v hrib trimčkat. Sledil je zelenjavni riž, naravni zrezki v omaki, mešana solata.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 31. okt 2017 20:42
Danes chiang mai rezanci, jutri pa rojstnodnevno kosilo po sinovi želji:
goveja juha z ribano kašo (sem jo ravnokar dala sušit)
karađorđe zrezek (kajmak že doma, telečje zrezke tudi že kupila), pečen krompir
solata (zelena, radič z domačega vrta)
orehova torta s čokoladno masleno kremo (delala babica, tiramisu (- naredile sestra, teta in sestrična)
Enajst nas bo pri mizi.
Ponedeljek: ričet
Torek: makaronflajš, zelena solata, rdeča pesa in zeljnata solata.
Pozdravček!
![]()
![]()
![]()
Danes:
juha z gresovimi knedeljčki
tenstan ![]()
![]()
pečen
kare
endivija in radič s ![]()
skutino-metina ![]()
Pri nama naravni svinjski zrezki, sladko tenstano zelje, kruhovi cmoki.
![]()
Česnova juhica s popečenimi kruhki; pečenka - sv.vratovina, pohani piščančji trakci, mlinci, pekarski krompir, zeljnata solata s fižolom, endivija, kristalka; rolada - kar z nutelo.
Toliko nas je bilo za mizo, da ni bilo cajta slikat. ![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Panakota z belo čokolado in penino