Danes gremo na pizzo v Parmo. Upam, da dobimo mizo....

Domači Ferrero Rocher
Danes gremo na pizzo v Parmo. Upam, da dobimo mizo....
| Lep in dober tudi ! Pri nas bo v ponedeljek | ||
|
"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)
|
Danes: čevapčiči. Gorčice nisem imela, v enem kozarcu je bilo nekaj malega hrena, v drugem nekaj malega suhih paradižnikov, vloženih v olje in sem to skupaj zmiksala, da se pospravi. Presenetljivo dobro!

(predvidevam, da ne uganete vina v kozarcu
)
lp
Kar se vina tiče, težka bo. ![]()
![]()
danes smo praznovali 40 letnico od mojega moža
goveja juha z nudeljci, svinjska pečenka, kosi piščanca po dunajsko, puranji fileji po dunajsko, na pari kuhana mešana zelenjava, tenstan krompir, pomfri, zelena solata z zeljem, čokoladna torta
zdaj pa še praznovanje s prijatelji, sem čisto
, ampak se veselim
.
Pri nas pa jutri praznujemo in sem si zaželela; goveju juho z zdrobovimi zličniki, goveje zrezke v porovi omaki, riž in velikoooo solate. Sladkali se bomo s cheese cakeom iz baze in kremsitami.
Lepo nedeljo vsem![]()
Miška, kaj ni teran?
Mi pa smo dobili v Parmi edino stole ob šanku, čisto drugače je bilo jest kot pred 30 leti na istemu mestu. Stol je bil čisto razmajan
, še dobr, da sem med lahkimi...Pizza pa dobra kot vedno!
Danes: goveja juhica s knedeljčki,pire krompir,pohan piščanec in žrebičkovi zrezki,velika skleda zelene solate
Trixi,te že vidim,kako zavijaš z očmi hi hi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: pečena
, tenstan
,
solata s ![]()
zadnji domači krofi
Nedelja:
![]()
![]()

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domači Ferrero Rocher

Zelenjavna mineštra