Jaz sem danes pol pečene postrvi in zeleno solato s semeni. Za posladek pa sva si z možem privoščila češnje.
Moja dva pa sta bila na kartingu in v Mc Donaldsu. Oba zadovoljna, jaz pa tudi. Počitek.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Jaz sem danes pol pečene postrvi in zeleno solato s semeni. Za posladek pa sva si z možem privoščila češnje.
Moja dva pa sta bila na kartingu in v Mc Donaldsu. Oba zadovoljna, jaz pa tudi. Počitek.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
danes pečena vratovina, pečen krompir v pečici, zelena solata, borovnice
![]()
![]()
![]()
Danes: ocvrti
zrezki po dunajsko, pečen
, domača solata, jagode.
![]()
Mesna omaka, špageti, paradižnikova solata, tiramisu
Kjer je volja, tam je pot. TrixiSobota: klobase, pire krompir, dusena cebula in paprika kot priloga
Nedelja: ocvrti piscancji zrezki, mlad krompir iz pecice, porova prikuha, solata
Ponedeljek: paradiznikova juha s kuhanim jajcem in kruhovimi kockami, kasneje pa ogromna skleda sadne solate s stepeno sladko smetano
![]()
Včeraj: Kremna zeljna juha, špinačni široki rezanci z bučkami v smetanovi omaki, domača solata.
Danes: Domača tunina pica, zeljna solata.
Včeraj: goveja juha z rezanci in korenčkom, pražen krompir, mlinci, govedina, pohan piščanec, sv. pečenka, zelena in paradižnikova solata,
in pecivo, ![]()
![]()
![]()
, ![]()
![]()
![]()
.
Danes: goveja juha, rizi bizi in zelena solata.
Balenkadanes piščančji zrezki v gorčični omaki, njoki popečeni na maslu in zelena solata
Danes: zelenjavna juha
skleda radiča s fižolom in proti fizični, predvsem pa psihični utrujenosti
, še kokosove rezine
lp
mzm
Včeraj
: bistra zelenjavna juha s kroglicami, zajček v smetanovi omaki z brusnicami, široki valoviti rezanci, solata ledenka, češnje.
Danes
: moji jedci ponovili vajo od včeraj, namesto češenj jagode, jaz pa solato kot samostojen obrok: ledenka s koluti svežih kumar, rukolo, trdo kuhanim jajcem in drobnjakom
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejeva sadna torta s smetano

Vanilijeve rolice