piščančj obara in palačinke z marmelado
Balenka
Pecivo iz bučk
piščančj obara in palačinke z marmelado
BalenkaVčeraj meso po dunajsko, pražen krompir, mešana solata, jabolčni zavitek
Danes goveja juha z rezanci, bolognese omaka, paradižnikova omaka, zame s škampi, mešana solata ( regrat, motovilec, zeljna solata)
Kjer je volja, tam je pot. Trixi![]()
![]()
![]()
Danes: pohane
kračke, prazen
, kristalka.
![]()
Pri nas danes pomladno, čistilno...
čemaževa juha s korenčkom, pire krompir, koprive kot špinača, kuhano jajce, solata iz zelja in radiča
,
jutri bo koprivna juha in zelenjavni zavitek ( paprika, por,čemaž, malo piščanca v listnatem testu), kitajsko zelje v solati![]()
![]()
Danes pri naju: lignji s krompirjem iz pečice, moj ni bil ravno najbolj navdušen, ampak sem mu rekla: Včasih moraš preskočit v življenju tudi ovire...če se spet ne strinjaš z menoj, komot lahko odpreš uno tvojo ribjo konzervo ![]()
Na naši mizi pa je bilo danes: goveja juha z rezanci, grahov pire, puranja nabodala, motovilec in rukola v solati ter domač malinov sladoled.
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Danes: svinjski zrezki, pražen krompir, bučke s kislo smetano, berivka (iz rastlinjaka), jabolčne rezine, sladoled, smetana
,
, ![]()

Danes: kraljevski
s podloženo popečeno kranjsko
, prelit z jajcem in kislo smetano, posut z naribano mozzarelo in kolesci puranje hrenovke ter nato zlato zapečen ![]()
, regrat, radič vseh barv, endivija, kristalka.
Danes: svaljki z bučkami in mesno omako, motovilec in regrad.
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)![]()
![]()
![]()
Danes: bograč![]()
![]()
, domač ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pecivo iz bučk

Brownie z marelicami