Danes: polenta s paradižnikom, boranija, mešana solata, lahka švicarska sadna pita

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado
Danes: polenta s paradižnikom, boranija, mešana solata, lahka švicarska sadna pita
Konjski golaz, polenta s parmezanom, motovilec z zeljem![]()
Danes: goveja juha s kroglicami ali porovo-korenčkova juha, krompirjev golaž, govedina iz juhe ali popečene telečje hrenovke, makaroni z drobtinicami, popečene bučke, solata kristalka in radič štrucar.

Zelenjavno-lečin curry. Ostalo ga je še za jutri.
Breskva, spodbe, vidve sta mi pa dali navdih za naslednje dni. ![]()
V soboto smo imeli pečenice, kislo repo in ajdove žgance. Za sladico pa brownije po receptu od Vanje iz ZDA.
V nedeljo smo imeli kostno juho z domačimi rezanci, mesno lazanjo in mešano solato s fižolom.
Danes smo imeli kostno juho z rezanci, divjačinski golaž, špinačne špecle-kupljene, mešana solata.
LP, Saša
Mir in dobro!Danes bomo za kosilo jedli madzarski puranju golaz
domace siroke rezance in zeljnato solato. Za sladico sem spekla cokoladni poldkin kolac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Danes: čufti v omaki, pire
kristalka.
![]()
mopsika
Torek:
![]()
Kostna juhica; pečena piščančja bedrca, ješprenj na poru in šampinjonih; motovilec, radič s prepraženimi bučnimi semeni:

Pozdravček!
Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 08. 2016 13:07Včeraj: goveja juha z rezanci in korenčkom, svedrčki z jajčkom, sv. pečenka, motovilec in misel na sladico.
Danes: sirovi štruklji v juhi.
BalenkaDanes: zelenjavni praženec, svinjski zrezeki, mešana solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Zelenjavna zloženka