Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: polenta s paradižnikom, boranija, mešana solata, lahka švicarska sadna pita

breskva

Konjski golaz, polenta s parmezanom, motovilec z zeljem

satilon

Danes: goveja juha s kroglicami ali porovo-korenčkova juha, krompirjev golaž, govedina iz juhe ali popečene telečje hrenovke, makaroni z drobtinicami, popečene bučke, solata kristalka in radič štrucar.

Katarinči

Zelenjavno-lečin curry. Ostalo ga je še za jutri.

Breskva, spodbe, vidve sta mi pa dali navdih za naslednje dni. 

RadaJem

V soboto smo imeli pečenice, kislo repo in ajdove žgance. Za sladico pa brownije po receptu od Vanje iz ZDA.

V nedeljo smo imeli kostno juho z domačimi rezanci, mesno lazanjo in mešano solato s fižolom.

Danes smo imeli kostno juho z rezanci, divjačinski golaž, špinačne špecle-kupljene, mešana solata.

LP, Saša

Mir in dobro!

Danes bomo za kosilo jedli madzarski puranju golaz domace siroke rezance in zeljnato solato. Za sladico sem spekla cokoladni poldkin kolac

satilon

Danes:  čufti v omaki, pire    kristalka.

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 08. 2016 15:37

Torek:                                              

Kostna juhica; pečena piščančja bedrca, ješprenj na poru in šampinjonih; motovilec, radič s prepraženimi bučnimi semeni:

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) Dragička dne 08. 2016 13:07

Včeraj: goveja juha z rezanci in korenčkom, svedrčki z jajčkom, sv. pečenka, motovilec in misel na sladico.

Danes: sirovi štruklji v juhi.

Balenka

Danes: zelenjavni praženec, svinjski zrezeki, mešana solata

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti