Kurja juhica z rezanci (za bolnika), svinjski zrezki z gobicami, široki rezanci in kristalka iz domačega rastlinjaka.
regica
Jugoslovenka
Kurja juhica z rezanci (za bolnika), svinjski zrezki z gobicami, široki rezanci in kristalka iz domačega rastlinjaka.
regicaDanes goveja juha z rezanci
- mešana solata s piščančjimi trakci (ostanki od včeraj) z avokadom in semeni zame
- ostali pa testenine, bolognese omaka in mešana solata
Za sladico pa smo kupili čokoladno torto v Lidlu.....Za nekaj dni bo....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: kuskus z bučkami, papriko, paradižnikom in mocarelo, pečeno piščančje meso
Jutri: zrezki v testu z gobicami in solata
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Danes: krompirjevi cmoki, polnjene z mletim mesom, mešana solata

Čičerikina juha s porom, pečen krompir v pečici z zelenjavo (pesa, korenje, cvetača, brokoli, šampinjoni, paprika), motovilec z radičem. Za posladek malo pozneje sadni smoothie.
![]()
![]()
![]()
Danes: pasulj![]()
z domačo prekajeno
, domač
spekel se je
--------skutni štrudelj
Sreda:
![]()
Pozdravček!
Danes zame še malo goveje juhe, popečen file postrvi, mešana solata s semeni in avokadom
Hči je na brzino pojedla včerajšnje svedrčke in mešano solato
Moja dva pa bosta dobila filano papriko iz zaloge, pire krompir, mešano solato in čokoladno torto
Kjer je volja, tam je pot. TrixiAleluja, pojedli smo še zadnje ostanke, danes je bilo še vsakega po malo, jutri začne moja kuhinja spet delat.
![]()
![]()
![]()
Ocvrte sardele, krompirjeva solata, sladica pa podarjena-ajdovi kolački s čokolado in ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| malo za hec | mišzmoke |
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci