ne vem, če paše na ta debeli četrtek Zakaj pa ne bi pasalo![]()
![]()

Fokača s paradižnikom in timijanom
ne vem, če paše na ta debeli četrtek Zakaj pa ne bi pasalo![]()
![]()
Vceraj zelenjavna minestra in kruh![]()
![]()
.. Danes peceni svinjski zrezki, krompir v solati z endivjo in placinke z nutelo ter smetano![]()
![]()
Danes: za predjed domači krofi (tako je, ko se pred kosilom oglasiš pri stari mami ;)), nato pa široki rezanci s sirovo omako in solata, ostali so jedli še domač štrudel (ja, niso bili vsi deležni krofov ;))
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Danes: dušeno sladko zelje, svinjski zrezki, njoki, pozneje pa še portugalski kremni riž

Danes: pečene postrvi, francoska in pesa v solati
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)![]()
![]()
![]()
Danes: pasulj z domačo prekajeno
, domač
, krofi.
![]()
| limnol je napisal/a: |
| Trixi, mamini krofi veliko bolje zbijajo otrokom vročino kot aspirin. Če ne verjameš, poskusi |
Na žalost pri skoraj 39 stopinjah vročine mu hrana sicer diši, pojesti pa ne mora skoraj nič. Le napitki -čaj, limona, pomaranča, smuti iz sadja..Sem mu šla danes kupit njegov najljubši krof s čokolado, oblit s čokolado pa nič.Bomo počakali še kak dan, mogoče bo pa na pustni torek že v redu. Upam, da jaz tudi.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Petek:
![]()
![]()
![]()
![]()

Pozdravček!
Danes bojo pri nas dišali krvavice, v kosih krompir in tenstano kislo zelje
Vsesladkosneda (slastnakuhinja.blogspot.si)Vceraj ostanki zelenjavne minestr in kruh. Danes musaka s krompirjem in mesana solata. Zacela sem peci krofe pa so ratale miske ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Sladki greh