Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja:                                 

Pozdravček!

mineštra iz repe s suhimi kostmi, krompirjem, palačinke 

majaos

Danes kosilo za 2: pomfri in motovilec.

Balenka

Včeraj samo goveja juha z rezanci, ker smo imeli s prijatelji praznovanje.

Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, ocvrte perutničke, meso po dunajsko, pražen krompir, zeljna solata z zeleno in radičem in torte od včeraj.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: porovo-brokolijeva čorba, jabolčni in skutni zavitek.

Piščančja obara z žličniki, piščančja stegna v zelenjavni omaki, polnozrnati kus kus, jabolčni in skutni zavitek.

RadaJem

Danes: goveji zrezki v omaki, pečen krompir, mešana solata

breskva

Danes:  goveji golaž,  bela polenta, radič in motovilec, piškoti,

mopsika

Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 21.dec 2015 12:22

Danes imam druge opravke, zato za kosilo preostanek goveje juhe z zdrobovimi cmoki-hči ostanki dunajcev od včeraj in francoske solate z zabave, mož in sin jota s kranjsko klobaso in kruh. Jaz pa bom eno mešano solato.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj: krvavice, praženo zelje, krompir v koščkih

Danes: obara, gratinirane skutine palačinke

Jutri: sv. medaljoni v vrtnaski omaki, kus kus, radič

Še 3 dni, potem pa malo na off. Neskončno se že veselim , december je bil čisto preveč pester ...

Kaj boste kuhale za božično večerjo? Mi smo povabljeni k mojim, tako, dal prinesm samo hobotnico v solati. Si bom pa dala duška potem za slivestrovo, ampak bo spet bolj lahka večerja, ker nismo neki večerni jedci. Bolj kakšne školjke, rakci, namzi, solatke,...

Ossi

Ponedeljek:                                    

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti